Τρία Μίλια (13/1): Ο Μιχάλης ρωτάει τον Νικόλα για τη σχέση που διατηρούσε με τη μητέρα του - Πως θα πάει αυτό

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του STAR

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια (13/1): Ο Μιχάλης ρωτάει τον Νικόλα για τη σχέση που διατηρούσε με τη μητέρα του - Πως θα πάει αυτό

Τελευταία μέρα της εβδομάδας, σήμερα (13/1) Παρασκευή για την καθημερινή και απογευματινή σειρά του Star, «Τρία Μίλια» και θα γίνει ο κακός "χαμός" με πρωταγωνίστρια την Κάτια και την σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με τον Νικόλα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση), η Εύα εξομολογείται στον Πέτρο τους λόγους που τον εγκατέλειψε, αλλά η εμφάνιση του Νικόλα δυσχεραίνει την κατάσταση. Η Μάνια επισκέπτεται τη Φωτεινή, σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Ο Μιχάλης επιδιώκει μάθει την αλήθεια, σχετικά με τη μητέρα του και τον Νικόλα.

Αναλυτικά οι σημερινές 13/1 εξελίξεις για την σειρά «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 148

Ο Μιχάλης ρωτάει τον Νικόλα για τη σχέση που διατηρούσε με τη μητέρα του στο παρελθόν. Ο Πέτρος ξεναγεί την Εύα στο νησί και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Κάτια μένει μόνη της με τον Στέφανο και παθαίνει μια κρίση πανικού, γεγονός που προβληματίζει έντονα τον Γεράσιμο.

Ο Τίμος ανακοινώνει στον Ευθύμη πως ξεκίνησε την έρευνά του για τη δολοφονία της Ιβάνκα. Η Ελένη ανησυχεί μήπως ο Χάρης δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την Αρτεμη. Η Κλειώ ανακαλύπτει πληροφορίες για μια υπόθεση παράνομης αλιείας στο νησί. Η Λίζα συμβουλεύει τη Μάνια να μη σταματήσει να διεκδικεί τον Μιχάλη. Η Δέσποινα συζητάει με την Εύα για το μυστικό που την είχε οδηγήσει να εγκαταλείψει το νησί και την οικογένειά της. Ο Μιχάλης είναι σοκαρισμένος από την επιβεβαίωση του δεσμού που διατηρούσε η μητέρα του με τον Νικόλα, πριν από τον γάμο της. Η Φωτεινή προσπαθεί να τον στηρίξει, αλλά τα πράγματα έχουν μια απρόσμενη κατάληξη…

Σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν, Μάνια και Φωτεινή αποφασίζουν να έρθουν ξανά σε επαφή για να διαπιστώσουν αν αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους χωρίζουν. Οι δύο γυναίκες κάνουν προσπάθειες αλλά τελικά βλέπουν πως καμία από τις δύο δεν «παίζει» με ανοιχτά χαρτιά. Η μεν Φωτεινή είναι επιφυλακτική μήπως και η Μάνια συνεχίζει να θέλει το αγόρι της, ενώ η τελευταία προσπαθεί να ξεχάσει το φιλί με τον Μιχάλη.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 16/1

Επεισόδιο 149

Ο Πέτρος και η μητέρα του συνεχίζουν να συναντιούνται και να συζητούν, αλλά εκείνη διστάζει να του αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που τον εγκατέλειψε. «Γιατί έφυγες, μαμά; Ζούσα πάντα έχοντας στο μυαλό μου πως δεν με ήθελες.

Ο πατέρας μού στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε αλλά δεν θα σου κρύψω πως η απουσία σου με πονούσε. Δεν ήξερα τι να υποθέσω», της λέει και δάκρυα κυλούν στα μάγουλά της που δεν αντέχει να βλέπει τον γιο της, ολόκληρο άντρα πλέον, να κλαίει εξαιτίας της. Η Κλειώ πληροφορείται πως ο άνθρωπος που ερευνούσε το θέμα της υπεραλίευσης είναι νεκρός.

Ο Στέφανος και η Λίζα μαθαίνουν από την αστυνομία ότι ξανανοίγει η υπόθεση της απαγωγής. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Νικόλας, όσο ήταν ακόμη με τη μητέρα του, ήταν ερωτευμένος με άλλη γυναίκα. Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική αποκάλυψη που θα τον συνταράξει. Ο Μιχάλης ζητάει από τον Νικόλα να του πει την αλήθεια σχετικά με την Κάτια.