Άγρια Γη (13/1): Η Νάντια συνεχίζει να προσπαθεί να ξεμπλέξει τον Μάνο και τον Μιχάλη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (13/1): Η Νάντια συνεχίζει να προσπαθεί να ξεμπλέξει τον Μάνο και τον Μιχάλη

Καταιγιστικές και άκρως ανατρεπτικές οι σημερινές 13/1 εξελίξεις στην σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη», με πρωταγωνίστρια για ακόμη μια φορά την Όλγα και τον Άρη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ο Άρης συνεχίζει να διοχετεύει δημόσια, στοιχεία εναντίον της Όλγας. Η Όλγα, προκειμένου να βρει και να τιμωρήσει τον Χρήστο που τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό, αποκαλύπτει μια αλήθεια στη Μυρτώ που μπορεί να ανατρέψει πολλά.

Αναλυτικά οι σημερινές 13/1 εξελίξεις στην «Άγρια Γη»

Επεισόδιο 82

Η Μυρτώ δεν ξέρει τι να κάνει… να ενημερώσει την Όλγα ότι ο Χρήστος την επισκέφτηκε ή όχι; Η Όλγα μαθαίνει από τον Γιώργο μία πληροφορία για τον Ορέστη που θα την βάλει σε σκέψεις.
Ο Άρης δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Ελπίδα τον απάτησε με τον Στέφανο.

Ο Μιχάλης συναντάει τυχαία την κοινωνική λειτουργό που κάλεσε η Όλγα στη Χαλκίδα για να μιλήσουν για το κέντρο ψυχικής υγείας που θέλει να ανοίξει. Πρόκειται για τη Χριστίνα, τη γυναίκα που είχε βοηθήσει τον Μιχάλη στο παρελθόν να υιοθετήσει τον Άρη παράνομα. Ο Άρης αγχώνεται ακόμα περισσότερο με την άφιξη της γυναίκας αυτής και ζητά από όλους να κάνουν προσεκτικές κινήσεις.

Η Νάντια προσπαθεί ακόμα να ξεμπλέξει τον Μάνο και τον Μιχάλη. Η Χριστίνα θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τη Μυρτώ και θα την αναγνωρίσει. Σύντομα θα αποκαλύψει στην Όλγα ότι εκείνη είχε ασχοληθεί τότε με την υπόθεση του Νικόλα.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 16/1

Επεισόδιο 83

Η σχέση της Ρένας και του Αντώνη περνάει κρίση, καθώς εκείνος αμφισβητεί ότι είναι στόχος παρακολούθησης. «Νομίζεις ότι τα βγάζω από το μυαλό μου; Σου λέω ότι κινδυνεύω, είμαι σίγουρη ότι έχει βάλει η Ολγα να με παρακολουθούν», του λέει έξαλλη.

Αντίθετα, η Ολγα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη, που δρα προστατευτικά πλέον για εκείνη. Ο Αρης, νιώθοντας προδομένος από την Ελπίδα, της ζητάει να χωρίσουν κι εκείνη καταρρέει: «Μετά από ό,τι έγινε δεν βρίσκω λόγο να είμαστε μαζί, τελειώσαμε». Μια συνάντηση Στέφανου-Αρη δεν εξομαλύνει την κατάσταση, ενώ η επέμβαση της Χριστίνας απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιο εκδίκησης του Αρη. Η επιστροφή του Κωστή και η βελτίωση της υγείας του, δίνουν μεγάλη χαρά στην Ολγα, όμως παράλληλα, μια νέα απειλή εναντίον της την κάνει να αμυνθεί δραστικά.

Ο Μάνος ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να αθωωθεί η Νάντια. Εν τω μεταξύ, η Κατερίνα αποχαιρετά τον Στέφανο πριν φύγει για την Αγγλία, όμως ο αποχαιρετισμός τους είναι έντονος. Ο Αντώνης συγκρούεται μετωπικά με την Ολγα, όταν καταλαβαίνει ότι του έδωσε ψεύτικες πληροφορίες για την εταιρεία: «Δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω πια από εσένα», της λέει.