ΣτΟργή (20/01): Αποκαλύπτεται η πραγματική σχέση της Καίτης με έναν άντρα από το παρελθόν

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
ΣτΟργή (20/01): Αποκαλύπτεται η πραγματική σχέση της Καίτης με έναν άντρα από το παρελθόν

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για την δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «ΣτΟργή» μετά την εξομολόγηση του Σάκη για τα άσχημα παιδικά του χρόνια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από νούμερα τηλεθέασης), η Αλίκη εμφανίζεται ανανεωμένη και σχεδιάζει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Από την άλλη, ο Σάκης εξιστορεί την απόπειρά του να δραπετεύσει ως παιδί, μαζί με τους δύο φίλους του, από τα νύχια του Τζίμη, του αρχηγού της συμμορίας. Όσο όμως θυμάται εκείνα τα χρόνια, τόσο περισσότερο υποφέρει από τις αναμνήσεις του.

Αναλυτικά οι αποψινές 20/1 εξελίξεις για την σειρά «ΣτΟργή»

Μια φαινομενικά ήρεμη και γλυκιά μητέρα, η Καίτη περπατά με τον άντρα της, τον Φάνη και το παιδί της στον δρόμο. Ξαφνικά ορμά σ’ έναν άγνωστο, τον οποίο τραυματίζει σοβαρά. Ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει αυτόν τον άντρα και ο σύζυγός της την παροτρύνει να επισκεφθεί τη Γιατρό για να διαχειριστεί τον αναίτιο θυμό της.

Ομως κουβέντα στην κουβέντα θα αποκαλυφθεί η πραγματική σχέση της Καίτης με τον άγνωστο άντρα στον οποίο επιτέθηκε, που έρχεται από το μακρινό της παρελθόν. Στη συνέχεια στην καρέκλα της Γιατρού θα καθίσει η Αννα, η κόρη της Μάρως, η οποία και θα πει όλη την αλήθεια για το τι είχε απογίνει όλα αυτά τα χρόνια. Εξιστορεί το πως μετά τη φωτιά και αφού κατάφερε να σωθεί, γνώρισε τον Ρένο (Δημήτρης Παραδείσης), έναν άνθρωπο της νύχτας και έγινε τελικά συνοδός πολυτελείας αναζητώντας τη μεγάλη ζωή. Μόνο που η ζωή της μόνο μεγάλη δεν ήταν...

Από την άλλη, ο Σάκης ο μόρτης συνεχίζει τις συνεδρίες του και επιστρέφει στο παρελθόν, όταν η πρώτη απόπειρα απόδρασής τους από τη συμμορία του Τζίμη δεν πήγε καλά, με συνέπεια την τιμωρία των τριών παιδιών. Οταν όμως προσπάθησαν ξανά και τελικά κατάφεραν να αποδράσουν και να ξεφύγουν από τα δίχτυα του κυκλώματος, η Λία είναι ήδη πολύ άρρωστη.