Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας ομολογεί τα πάντα για τα λεφτά!

Οι αυριανές 16/01 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας ομολογεί τα πάντα για τα λεφτά!

Άλλη μία Δευτέρα (16/1) έρχεται και οι πιστοί τηλεθεατές της σειράς στην ΕΡΤ, «Κάνε Οτι κοιμάσαι» έρχεται με ένα διπλό και ανατρεπτικό επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε πως πήγε από τηλεθέαση), είδαμε τον Βανδώρο να χάνει σταδιακά τον έλεγχο από την απόρριψη της Σοφίας και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να βυθίζεται ξανά στην κατάθλιψη και στο αλκοόλ. Η δικηγόρος του Μάνου μετάνιωσε που τον ανέλαβε, αλλά οι πιέσεις να συνεχίσει την υπεράσπιση είναι πολλές.

Αναλυτικά οι ελεξίξεις 16/1 στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Επεισόδια 31-32

Ο Νικόλας προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον θυμό της κόρης του και στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον μαθητή του, τον Μάκη. Στο μεταξύ η δικηγόρος του Μηνά ζητά τη συμμαχία του Μιχάλη, αλλά τους μπερδεύει όλους με το σχέδιό της. Παράλληλα η σχέση του Νικόλα με τη Βικτώρια αρχίζει να καθαρίζει από τα φαντάσματα του παρελθόντος, όσο σταδιακά εκείνη του αποδεικνύει την αθωότητά της.

Ο Βανδώρος με τη σειρά του αρχίζει και βυθίζεται στην κατάθλιψη και τις καταχρήσεις. Ο γιος του προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά δεν μπορεί. Αργότερα ο Νικόλας ομολογεί στην ανακρίτρια ότι βρήκαν τα λεφτά που έψαχναν οι ληστές, και το μεταφέρει και στον δικηγόρο του Βανδώρου.

Η Βικτώρια φοβάται μήπως την εντοπίσει ο Παύλος. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ζωή αποφασίζει τι θα κάνει με την εγκυμοσύνη της. Ο Νικόλας φέρνει σε επαφή τον Παύλο με τη Βικτώρια, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τη συνεργασία τους. Στο μεταξύ η Μπετίνα δεν μπορεί πλέον να δεχτεί τις αποφάσεις της κόρης της και η σχέση τους επιδεινώνεται. Ο Βανδώρος πάλι αισθάνεται απόρριψη από τη Σοφία και επιμένει ακόμα περισσότερο στην πρότασή του να ζήσει μαζί του.

Παράλληλα ο Στάθης ερωτεύεται ολοένα και περισσότερο τη Νάσια, η οποία όμως έχει ακόμα επιφυλάξεις λόγω της συγγένειας του με τη Βικτόρια. Μέσα σε όλα η ανακρίτρια στριμώχνει κι άλλο τον Μιχάλη και προσπαθεί να αποφύγει μια κατάθεση που θα ευνοήσει τον Μηνά, ενώ ο Θοδωρής εκμεταλλεύεται τη συμπεριφορά του Γιάννη προς την Κατερίνα και αρχίζει να τη φλερτάρει ανοιχτά.

Ο Μάκης με τη σειρά του προσβάλλεται με τον έρανο που διοργανώνει το σχολείο για να τον βοηθήσει με την επέμβαση της γιαγιάς του. Συγκρούεται με τον Χρήστο, η σχέση τους φτάνει στα άκρα και συγχρόνως απορρίπτει τη βοήθεια του Νικόλα. Τα λεφτά για το χειρουργείο θα τα βρει με έναν σοκαριστικό τρόπο.

Η οικογένεια!