Έρωτας φυγάς (16/01): Τραυματίζει σοβαρά ο Μάρκος

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας φυγάς (16/01): Τραυματίζει σοβαρά ο Μάρκος

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό 16/1 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς, καθώς ο Μάρκος με την Ευγενία αρραβωνιάζονται (διαβάστε εδώ και τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι σημερινές 16/01 εξελίξεις του Έρωτα Φυγά

Δευτέρα 16/1

Η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Ιάσονας έβαλε να κόψουν τα φρένα του Μάρκου. «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Εβαλες να τον σκοτώσουν;», του φωνάζει. Καθώς δεν το χωράει ο νους της, παίρνει το παιδί και πηγαίνει στο σπίτι του Μάρκου αποφασισμένη να του αποκαλύψει τα πάντα. Στο κατόπι της ο Ιάσονας τη διεκδικεί από τον Μάρκο που της παρέχει προστασία. Η κατάσταση καταλήγει για μια ακόμη φορά σε εμπόλεμη ζώνη και ο Μάρκος τραυματίζεται σοβαρά. Ο Ιάσονας σκέφτεται να φύγει από τη χώρα, ενώ η Ευγενία συνειδητοποιεί ότι ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα αγαπιούνται ακόμα. Με τα όσα έχουν συμβεί, η Μαργέτα φυλακίζει πλέον οριστικά την Αλεξάνδρα. «Δεν θα φύγεις πότε από εδώ. Πάρ’ το απόφαση μια για πάντα. Και θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό», είναι τα λόγια της.

Τι θα δούμε αύριο;

Τρίτη 17/1

Ο Στέφανος συμπαραστέκεται στη Μαργέτα που αισθάνεται άσχημα για τη συμπεριφορά του Ιάσονα και τα τελευταία γεγονότα. «Ο Μάρκος είναι καλά. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας», την ενημερώνει. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος ανοίγει τα μάτια του και η Ευγενία είναι δίπλα του. Ομως η Μαριάννα, η φίλη της, δεν έχει την ίδια γνώμη. «Δεν βλέπεις ότι δεν έχει μέλλον αυτή η σχέση; Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτόν τον άνθρωπο; Από τη μια βλέπεις ότι αγαπάει ακόμα την Αλεξάνδρα και από την άλλη βρίσκεται συνέχεια μπλεγμένος», της επισημαίνει και την πείθει πως πρέπει να τον αφήσει και να φύγουν. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα σε άθλια κατάσταση κλαίει απεγνωσμένη που είναι μακριά από το μωρό της αφού της το έχουν πάρει για μια ακόμη φορά. Ομως η Ρηνιώ που κρυφακούει, μαθαίνει πού έχει κρύψει το μωρό το Ιάσονας και της το λέει. Ξεκινάνε να πάνε να το βρουν αλλά ο Ιάσονας τις προλαβαίνει…