Παράδεισος των κυριών (16/1): Δύσκολες στιγμές για τη Αμαλία μετά το γάμο με τον βιαστή της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών (16/1): Δύσκολες στιγμές για τη Αμαλία μετά το γάμο με τον βιαστή της

Απόψε 16/1 ο Παράδεισος των κυριών επιστρέφει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων με συγκλονιστικά επεισόδια. Καταιγιστικό θα είναι και το αποψινό 16/1, όπου με το καλησπέρα θα δούμε μια ληστεία που θα ανατρέψει πολλά δεδομένα.

Οι σημερινές 16/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 57

Το 1964 φαίνεται να ξεκινά ελπιδοφόρα για τον Ντίνο: Ο «Παράδεισος των Κυριών» έχει διαρκώς κίνηση και η αποπληρωμή του τοκογλύφου δεν φαντάζει πια ουτοπικό σενάριο. Η Βικτώρια, από την άλλη, ακούει το παρελθόν να της χτυπά την πόρτα απειλητικά και προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ συγχρόνως δέχεται μια νέα ταραχή σχετική με τον Χριστόφορο.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστική εξέλιξη - Η Μιράντα πυροβολεί και σκοτώνει τον...

Ο Χριστόφορος αιφνιδιάζεται από ένα γνωστό πρόσωπο, που δεν είναι άλλο από την Ντέπυ, η οποία θέλει να μπει στη ζωή του. Η Ντέπυ ξέρει ότι το μόνο που έχει είναι να κερδίσει κάνοντας τα γλυκά μάτια στον Μπουραντά και αδίστακτη καθώς είναι, αρχίζει να τον πολιορκεί ερωτικά. Ο Χριστόφορος, από την άλλη, αιφνιδιάζεται και συγχρόνως κολακεύεται αφάνταστα που μια τόσο όμορφη γυναίκα τον θέλει. Παράλληλα όμως προσπαθεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα της κατάστασης.

Στο μεταξύ, ο Αγης ξεκινά την καινούρια χρονιά φλερτάροντας με την ιδέα ενός πισωγυρίσματος. Αρχίζει και πάλι να κάνει τη ζωή που έκανε, να βγαίνει και να φλερτάρει με άλλες. Παράλληλα, η Αμαλία παλεύει να συμφιλιωθεί με τη νέα τάξη πραγμάτων που της έφερε ο γάμος της με τον Πάρη, ενώ ο Πάρης δεν σταματά να διεκδικεί το ενδιαφέρον της Αμαλίας με κάθε τρόπο και προσπαθεί να είναι σωστός και πράος προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Τέλος τα ψέματα: «Ο Χριστόφορος ανακαλύπτει ότι...» - Σούπερ αποκλειστικό

Πολλές και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών, που θα αρχίσει και πάλι να μεταδίδεται από τις 16 Ιανουαρίου. Η Βικτώρια σιγά-σιγά θα αρχίσει να μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της πραγματικής της εικόνας στον Χριστόφορο (δείτε εδώ και την σούπερ αποκαλυπτική συνέντευξη της τηλεοπτικής Μιράντας).

Ο Xριστόφορος, όπως έχουμε δει ήδη, κάποια στιγμή έδειξε να αμφιβάλλει για τη δράση της Βικτώριας και για το αν του κρύβει πράγματα. Η αφορμή που μπήκαν «ψύλλοι στ’ αυτιά του» ήταν τα υπέρογκα ποσά που έπαιρνε από τον λογαριασμό της αλλά και τον κοινό τους λογαριασμό. Βέβαια, για μια ακόμα φορά η Βικτώρια κατάφερε να μπερδέψει τον Χριστόφορο και να καλύψει τις ενέργειές της με ένα ακόμα ψέμα. Μην ξεχνάμε ότι έχει δεχτεί ακόμα και δολοφονικές επιθέσεις από αυτή με το φάρμακο που του έριχνε στο ποτό, ενώ υπάρχουν ακόμα και υπόνοιες ότι η Βικτώρια σκότωσε την αδελφή της για να είναι με τον Χριστόφορο.

Από την Μαρία Μεταξητινού & το Tv24

Σούπερ αποκλειστικό για τον Παράδεισο των Κυριών!

Οπως θα δούμε όμως στον νέο κύκλο, ο Χριστόφορος θα έρθει για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τη σκληρότητα της Βικτώριας, γεγονός που θα τον προβληματίσει ιδιαίτερα. Ολα αρχίζουν όταν ο Αγης αποφασίζει να χωρίσει τη Γεωργία. Ο μικρός Μπουραντάς, με απίστευτη απάθεια, λέει απλά ότι έκανε λάθος και ότι βιάστηκε. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι «γλέντησε» όπως λέει τη Γεωργία και τώρα δεν βρίσκει κανένα λόγο να την παντρευτεί. Η Βικτώρια φυσικά χαίρεται πάρα πολύ με την απόφασή του, ενώ ο Χριστόφορος γίνεται έξαλλος. Η κόντρα ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Χριστόφορο για τον Αγη είναι μεγάλη και η αφορμή για να αρχίζει ο Χριστόφορος να καταλαβαίνει ότι η Βικτώρια είναι αδίστακτη, έρχεται όταν ο Χριστόφορος πάνω στα νεύρα του λέει στον Αγη να σηκωθεί και να φύγει.

Η Βικτώρια ξεσπάει αμέσως με κακία: «Πώς τολμάς και το κάνεις αυτό; Βάζεις την πωλήτρια πάνω από το ίδιο σου το παιδί;», του φωνάζει έξαλλη. Ο Χριστόφορος βλέπει μπροστά του μια άλλη γυναίκα από αυτή που πίστευε ότι είναι η Βικτώρια: «Βικτώρια, κάνε μου τη χάρη και μην ανακατεύεσαι στο τι θα κάνω με τον γιο μου», της λέει. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή οι μάσκες πέφτουν και η Βικτώρια απειλεί και επιτίθεται στον Χριστόφορο: «Στον γιο σου; Αλήθεια το λες; Λοιπόν, αν τολμήσεις και τον διώξεις από το σπίτι θα πάω μαζί του και θα του πω όλη την αλήθεια, ότι είναι δικός μου γιός», τον απειλεί και ο Χριστόφορος μένει εμβρόντητος.

Ομως, όπως θα δούμε αρκετά αργότερα, το λάθος της Βικτώριας να μπλέξει με τον Ζήση θα αποδειχθεί μεγάλο. Ο Ζήσης είναι αδίστακτος και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το χρήμα. Τώρα μάλιστα που γνωρίζει τα πάντα για τη Βικτώρια, την κρατάει γερά στο χέρι. Η αρχή του τέλους της πλησιάζει όταν ο Ζήσης ολοκληρώσει τα σχέδιά του, δεν θα διστάσει να την εκβιάσει ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στον Μπουραντά. Η αλήθεια για το τι είναι η Βικτώρια και για το τι εγκλήματα έχει διαπράξει φτάνει όλο και πιο κοντά στον Χριστόφορο και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη.