Άγρια Γη (17/1): Τρόμος για τον Άρη - Ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί η ταυτότητά του

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άγρια Γη (17/1): Τρόμος για τον Άρη - Ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί η ταυτότητά του

Οι εξελίξεις της Τρίτης (17/1) στην Άγρια Γη θα είναι έντονες, καθώς ο Αντώνης συγκρούεται με την Όλγα, όταν καταλαβαίνει ότι του έδωσε ψεύτικες πληροφορίες για την εταιρεία κάτι, που έχει κάνει κακό στις κινήσεις του (δείτε εδώ, πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (17/1) εξελίξεις στην Άγρια Γη

Ο Αντώνης σε απόγνωση για το μέλλον της εταιρείας, εκμυστηρεύεται στην Ελπίδα ότι η Ολγα σαμποτάρει τις κινήσεις του, βλάπτοντας έτσι την εταιρεία, αλλά και την ίδια την Ελπίδα και της ζητάει να τον βοηθήσει να τη σταματήσουν: «Πρέπει να με βοηθήσεις να σώσουμε ό,τι σώζεται!

Έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και μόνο εμείς μπορούμε να τη σταματήσουμε». Στο μεταξύ, κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις της Χριστίνας και ο φόβος ότι θα αποκαλύψει στην Ολγα την αληθινή ταυτότητα του Αρη, εντείνεται. Η Μυρτώ δείχνει σημάδια πανικού και φεύγει από το σπίτι τής Αθηνάς για να γυρίσει στην κρυψώνα που ήταν πριν. Οι ελπίδες του Μάνου πως θα βρει μάρτυρες για τον Αντώνη Παππά, που θα ελαφρύνουν τη θέση της Νάντιας, διαψεύδονται.

 Άγρια Γη - Άρης

Οι εξελίξεις της Τετάρτης (18/1)

Στέφανος και η Ελπίδα αποφασίζουν να μιλήσουν στον Κωστή για το διαζύγιό τους, αλλά οι πιέσεις της Ολγας να μη βγει το διαζύγιο, φέρνει εντάσεις. Αυτό δημιουργεί οικογενειακή ένταση που πληγώνει τον Κωστή. Η Μυρτώ από την άλλη, δεν θέλει να γυρίσει στης Αθηνάς και δηλώνει ότι σκοπεύει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της, προκειμένου να τιμωρηθεί η Ολγα: «Δεν θα την αφήσω να κερδίσει, τώρα θα με βρει μπροστά της και θα την τιμωρήσω για όσα έκανε».

Ο Μάνος ψάχνει στοιχεία υπέρ της Νάντιας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Κωστής, απογοητευμένος με τους γονείς του, γίνεται επιθετικός στο σχολείο του, ενώ ο Χρήστος επιστρέφει και αποκαλύπτει στη Μυρτώ όλη την αλήθεια για την πλεκτάνη της Ολγας εναντίον της καθώς και για την παλιά κρυφή σχέση της με τον Πέτρο: «Η Ολγα είχε κρυφό δεσμό με τον άντρα σου και έκαναν και παιδί μαζί! Κι αφού σκότωσε τον άντρα σου, εξαφάνισε τα παιδιά σου και μετά σε παγίδευσε και στα πήρε όλα». Η Μυρτώ συγκλονίζεται. Παράλληλα, η Ελπίδα και ο Στέφανος ξεκινούν τη διαδικασία του διαζυγίου τους χωριστά. Και η εμπλοκή της Ολγας σ’ αυτό υπόσχεται μεγάλη σύγκρουση ανάμεσά τους.