Έρωτας φυγάς (20/01): Η Μαργέτα βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας φυγάς (20/01): Η Μαργέτα βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό 20/01 επεισόδιο της σειράς του Open, Έρωτα Φυγά (δείτε εδώ πως τα πάει από νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές 20/01 εξελίξεις του Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 79

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της Αλεξάνδρας, η Μαργέτα βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς καλείται να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση για το μέλλον της. Ο Ιάσονας βρίσκεται στο κρατητήριο και κρατείται παρά τη θέληση του, ενώ η φήμη του στην περιοχή δέχεται μεγάλο πλήγμα. Στο μεταξύ ο Μάρκος ψάχνει να βρει την Ευγενία για να της μιλήσει και να την πείσει να γυρίσει πίσω σ’ αυτόν, ενώ η Στέλλα βρίσκει την ευκαιρία που ψάχνει για να έρθει ακόμα πιο κοντά με τον Στρατή.

Τι θα δούμε στο επόμενο 23/1 επεισόδιο;

Επεισόδιο 80

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται εγκλωβισμένη στην ψυχιατρική κλινική ενώ ο Μάρκος με την Ευγενία επιστρέφουν στη Μεσσηνία πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Στέλλα καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει από το Στρατή. Ο Φίλιππος υψώνει λευκή σημαία και επισκέπτεται τον Ιάσονα στη φυλακή αλλά εκείνος τον αποδιώχνει. Ο Στέφανος διαβεβαιώνει τη χωροφυλακή ότι δεν έκανε καμία δολοφονική ενέργεια ο Δεμερτζής απέναντί τους. Ο Ιάσονας βγαίνει, μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αλεξάνδρας αλλά η Μαργέτα αρνείται να του πει πού βρίσκεται. Την πρωτοβουλία θα πάρει η Στέλλα.