Άγρια Γη (20/1): Ξυπνάει ζαλισμένος από χτύπημα - Εξαφάνιση σοκ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγρια Γη (20/1): Ξυπνάει ζαλισμένος από χτύπημα - Εξαφάνιση σοκ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Άγρια Γη (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση). Η συμφωνία του Άρη που θα φυγαδέψει τον Χρήστο, η εξαφάνιση μυστήριο, οι δύσκολες ώρες και η ανησυχία στο σημερινό 20/1 επεισόδιο.

Οι σημερινές 20/1 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη

Επεισόδιο 87

Ο Αρης συμφωνεί να φυγαδέψει τον Χρήστο αλλά υπό έναν όρο: «Θα μου δώσεις την ομολογία σου για να καταστρέψω την Ολγα! Θα μου τα πεις όλα, όσα συμφωνήσατε, όσα σου ζήτησε να κάνεις, πόσα σου έδωσε, τα πάντα”», του λέει και ο Χρήστος συμφωνεί και το κάνει. Ετσι ο Αρης τον φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που θα του προμηθεύσουν παράνομα χαρτιά, για να φύγει. Η συνάντηση μαζί τους όμως, έχει κακή κατάληξη, κυρίως για τον ίδιο τον Αρη. Η εξαφάνισή του φέρνει αναστάτωση και όλοι τον ψάχνουν.

Οι προσπάθειες του Μιχάλη, του Χρήστου και του Μάνου να τον εντοπίσουν αποβαίνουν άκαρπες και η ανησυχία τους χτυπάει κόκκινο. Μετά από ώρες, ο Μιχάλης βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη του Αρη αλλά ένας κυνηγός θα τον αποπροσανατολίσει επίτηδες. Ο Αρης βρίσκεται στο σπίτι του κυνηγού ενώ είναι ακόμα ζαλισμένος από το χτύπημα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 88

Η Μυρτώ χάνει ξαφνικά το χειρόγραφό της και μαζί και την ευκαιρία να αποκαλύψει την Όλγα στους δημοσιογράφους. Ο Αντώνης, που ανησυχεί για την εξαφάνιση της Ρένας, ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως δεν είναι εκείνη η νεκρή γυναίκα που βρέθηκε, αλλά αναστατώνεται όταν παίρνει κάποιες φωτογραφίες της που του δημιουργούν παράξενες υποψίες.

Στο μεταξύ, η διαμάχη μεταξύ Ελπίδας και Στέφανου όλο και κορυφώνεται με τον Κωστή να ρίχνει όλη την ευθύνη στη μητέρα του.

Η Ελπίδα ζητά βοήθεια απ' τον Ορέστη για την εξαφάνιση του Άρη κι εκείνος της ζητά να του βρει στοιχεία από το παρελθόν του. Έτσι, μια παλιά φωτογραφία του Μιχάλη, θα βάλει σε νέες υποψίες την Ελπίδα για το οικογενειακό περιβάλλον του Άρη. Κι ενώ ο Στέφανος βρίσκεται απρόσμενα μπροστά στον τραυματισμένο Άρη, η Μυρτώ θα δώσει στον Ορέστη στοιχεία απ' τα παλιά, που μπορεί να αποδειχθούν ολέθρια για την Όλγα.