Παγιδευμένοι: Τα νέα επεισόδια με διαλόγους - Όσα θα δούμε πριν καν προβληθούν στον ΑΝΤ1

Αναλυτικά οι εξελίξεις της εβδομάδας 23/1 έως 25/1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παγιδευμένοι: Τα νέα επεισόδια με διαλόγους - Όσα θα δούμε πριν καν προβληθούν στον ΑΝΤ1

Ο Αγγελος το σκάει από το νοσοκομείο, με την Αννα να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του. Οταν ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται την εξαφάνισή της τρελαίνεται και τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι είναι άκρως καταιγιστικά.

Τα επεισόδια 23/1 έως 25/1 στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1

Δευτέρα 23/1

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη δηλητηρίαση του Αγγελου στοχοποιούν την Κλειώ, την οποία και ο Σταύρος ανακρίνει αφού το βιβλίο το οποίο είχε στις σελίδες του το δηλητήριο είχε τα αποτυπώματα και το όνομά της. «Κάνεις λάθος. Με παγίδευσαν. Το βιβλίο το έχασα», του λέει εκείνη συντετριμμένη. Στο μεταξύ η Αννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο πατέρας της χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Ανδρέας περιμένει με αγωνία αν η Δανάη και η Νατάσσα θα καταγγείλουν τον Βλάσση

για τον ξυλοδαρμό. Ο Θοδωρής πάλι ανακοινώνει στον Σπύρο την πρόθεση του να πιάσει δουλειά δίπλα στον παππού του, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Σπύρο, ο οποίος με τη σειρά του θα ανακαλύψει ένα μεγάλο ψέμα που του έχει πει ο Γεράσιμος. «Πώς ήξερες ότι το πτώμα ήταν στο αμάξι;», τον ρωτάει και από την απάντηση που παίρνει καταλαβαίνει ότι δεν λέει αλήθεια. «Δεν ξέρεις τίποτα έτσι; Λες ψέματα από το πρώτο λεπτό», του φωνάζει καθώς αντιλαμβάνεται ότι τελικά ο πατέρας του δεν ξέρει πού είναι το πτώμα του Κοσμά. Ο Σπύρος, μετά το ψέμα τού Γεράσιμου, είναι έτοιμος να τον διώξει από το σπίτι, όμως μια νέα αποκάλυψη θα τον φέρει μπροστά σε ένα δύσκολο δίλημμα.

Αγγελος και Αλέκος έχουν μια τρυφερή συνάντηση πατέρα-γιου στην εντατική… που κρύβει πολλά. «Κάποιος προσπάθησε να με σκοτώσει. Σώθηκα, αλλά αν ξαναπροσπαθεί; Είπες ότι θα με σώσεις. Κάνε κάτι», του λέει τρομαγμένος ο Αγγελος και με δάκρυα στα μάτια. Ο Αλέκος, λυγίζοντας σε αυτή την εικόνα, του απαντάει: «Μπορούμε κι από εδώ να κάνουμε ένα σχέδιο απόδρασης. Είναι επικίνδυνο αλλά θα το κάνουμε». Οι δυο τους αγκαλιάζονται…

Την επόμενη ημέρα ο Αγγελος συνοδεύεται από τους αστυνομικούς. Εκείνος έχει ένα ειρωνικό ύφος και σφυρίζει έναν σκοπό. Η Αννα θυμάται ότι αυτόν σφύριζε όταν οι δυο τους έκαναν κοπάνα μια μέρα από τη σχολή για να πάνε εκδρομή. «Θα το σκάσει», μονολογεί. Πάει τρέχοντας στο πάρκινγκ του νοσοκομείου όπου βλέπει το αυτοκίνητο της Υβόννης. Μπαίνει μέσα. Αργότερα ο Αγγελος το σκάει παίρνοντας μαζί του την Αννα.

Δείτε επίσης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Παύλο Ορκόπουλο

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1 εξελίξεις εβδομάδας

Τρίτη 24/1

Στο μεταξύ ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι η κοπέλα είναι εξαφανισμένη και ο κόσμος χάνεται κάτω από τα πόδια του. Την ψάχνει και υποψιάζεται το χειρότερο. Ο Σταύρος κατηγορεί τον Αλέκο, την Υβόννη και την Κλειώ για την απόδραση του Αγγελου και προχωράει σε καταθέσεις για να ανακαλύψει την αλήθεια. Είναι όλοι ύποπτοι!

Η Αννα βρίσκεται αναίσθητη και τραυματισμένη σε ένα δάσος. Κρατάει ένα όπλο. Σηκώνεται και σκοντάφτει πάνω σε… κάτι. Είναι το πτώμα του Αγγελου. Η κοπέλα είναι σε σοκ.

Περπατάει μόνη και τρομαγμένη μέσα στη νύχτα. Ο Δημήτρης τη βρίσκει πρώτος. «Τι έγινε;», τη ρωτάει και πάει να την αγκαλιάσει. Εκείνη όμως κάνει πίσω φοβισμένη. Δείχνει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Δεν του μιλάει και δεν τον αφήνει να την πλησιάσει. Της δίνει να πιει λίγο νερό. «Μη φοβάσαι. Ηρθα. Είμαι εδώ. Ολα πέρασαν. Είμαι στο πλευρό σου», σχεδόν της ψιθυρίζει.

Τετάρτη 25/1

Η Αννα αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα. Εχει πάθει αμνησία. Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όπλο. Είναι δικά της, όμως ΑΥΤΟΣ είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου.

Ο Ανδρέας πηγαίνει συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης ζητεί εξηγήσεις. «Δεν είναι καλά τα νέα. Θα συλλάβω την Αννα ως ύποπτη για τον φόνο του Αγγελου. Είναι εντολή του εισαγγελέα», του απαντάει. Ο Ανδρέας απευθυνόμενος στην Αννα, της λέει με τρεμάμενη φωνή: «Συγγνώμη, πρέπει να το κάνω. Πρέπει να σε πάω στο τμήμα» και τη συλλαμβάνει.

Ο Δημήτρης, αδυνατώντας να πιστέψει ότι η Αννα είναι ένοχη, αρχίζει να ερευνά παράτυπα την υπόθεση για το τι έχει συμβεί θέτοντας την καριέρα του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος, για μία ακόμα φορά, βρίσκεται απέναντί του. Παράλληλα ο Σπύρος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την οικογένεια της Αννας για το τι της έχει συμβεί. Η εσωτερική του πάλη ανάμεσα στο καθήκον και τη συνείδησή του αβάστακτη. Κι ενώ οι έρευνες δεν οδηγούν πουθενά, η Αννα παραπέμπεται στον ανακριτή. Η σιωπή της επιβαρύνει τη θέση της μέχρι που κάποια στιγμή θυμάται και όλα παγώνουν!