Πρόσωπο "φωτιά" μπαίνει στη σειρά του ALPHA, "Αυτή η νύχτα μένει"

Ποιος είναι και τι ρόλο θα έχει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πρόσωπο

Ο κακός "χαμός" με τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha, «Αυτη η νύχτα μένει» καθώς είδαμε την Μυρτώ να βιάζεται (δείτε εδώ από ποιον) και γίνεται ράκος μετά από το σύρσιμο στις ερημιές και γενικά με την όλη κατάσταση που βίωσε.

Βέβαια, η καθημερινή σειρά του Alpha, έχει ευχάριστα νέα για τους πιστούς τηλεθεατές της, διότιο έρχεται στα νέα επεισόδια ένα πρόσωπο "φωτιά" που θα ανακατέψει τα πάντα και θα προκαλέσει μερικά προβληματάκια στους πρωταγωνιστές.

Το πρόσωπο που θα "εισβάλει" στην σειρά "Αυτή η Νύχτα Μένει"

Ο λόγος για τον... Θάνο Αλεξανδρή!

Ο Alpha πρόσθεσε στο φετινό πρόγραμμά του πολλές μεγάλες παραγωγές μυθοπλασίας. Μία από αυτές είναι η δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, σε σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου - Γιώργου Μακρή, σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και ένα καστ σπουδαίων ηθοποιών να πρωταγωνιστεί.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν πρόκειται να κάνει μια έκτακτη εμφάνιση ο δημοσιογράφος- συγγραφέας του βιβλίου, ο Θάνος Αλεξανδρής. Πρόκειται να κρατήσει έναν ρόλο-έκπληξη και υπόσχεται να δώσει μια νέα τροπή στην ιστορία. Τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Στο τελευταίο επεισόδιο, αφήσαμε τους πρωταγωνιστές σε κομβικό σημείο: ο Στρατής να αποκαλύπτει στη Ζέτα ότι η γυναίκα που έχει σημαδέψει τη ζωή του είναι νεκρή, ο Χρήστος να ανοίγεται στη Βάσω, ο Αλέξανδρος να συνεχίζει να ψάχνει τις συνθήκες θανάτου της Μαρίνας, ο Παπαδόπουλος να προσφέρει χρήματα στον Στρατή για το μαγαζί του, η Φωτεινή να εξομολογείται στη γιαγιά της ότι η μητέρα της αυτοκτόνησε και η Μαρίνα σε έξαλλη κατάσταση να σημαδεύει τον Νώντα και το όπλο να εκπυρσοκροτεί.