Τρία Μίλια: Έκπληξη! Πρόταση γάμου για αγαπημένο ζευγάρι!

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια: Έκπληξη! Πρόταση γάμου για αγαπημένο ζευγάρι!

Ευθύμης και Τίμος συγκλονίζονται όταν καταλαβαίνουν πως πίσω από τις απειλές και την απαγωγή κρύβεται ο Στέφανος. Μαζί με τον Μιχάλη προσπαθούν να τον βρουν, ωστόσο εκείνος έχει πάρει τη Φωτεινή και πηγαίνουν στον Φάρο. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Τρία Μίλια; (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του STAR, Τρία Μίλια

Δευτέρα 23/1

Η Μάνια επισκέπτεται τον Μιχάλη και του δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό του. «Ξέρω πως ήταν απλά μια κακή στιγμή. Δεν θα έβαζες ποτέ σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου. Είμαι εδώ ακόμα κι αν θες απλά ένα φίλο για να μιλήσεις», του επισημαίνει. Η Εύα ετοιμάζεται να φύγει από τη Δρακόνησο και αποχαιρετάει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Τίμος δίνει στον Ευθύμη τα έγγραφα με τις αποδείξεις για την υπεραλίευση και εκείνος ολοκληρώνει και δημοσιεύει το άρθρο του. Η Ελένη κάνει ένα δώρο στον Χάρη και του ζητά να μην έχουν μεταξύ τους μυστικά από το παρελθόν. Η Φωτεινή δικαιολογεί τους ασθενείς του Μιχάλη, όταν εκείνοι ακυρώνουν τα ραντεβού τους μαζί του, προκαλώντας έτσι τον θυμό του. Οταν προσπαθεί να τον φέρει αντιμέτωπο με τις ευθύνες του, εκείνος πείθεται πως δεν του έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη. Η Κάτια συναντάει τον Νικόλα και του ζητάει να ξεκαθαρίσουν όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν. Η Φωτεινή αποφασίζει να διώξει τον Μιχάλη από την κλινική και εκείνος βρίσκει διέξοδο στο ποτό.

Τρίτη 24/1

Ο Τίμος και η Δέσποινα περνούν ένα ερωτικό βράδυ μαζί. Αμέσως μετά, όμως, ο Τίμος ανακαλύπτει έγγραφα αίτησης διαζυγίου. Ο Νικόλας συγκινείται όταν τον πληροφορούν ότι το καΐκι του έχει επισκευαστεί, αλλά στη βόλτα που πηγαίνουν μαζί με την Κλειώ και τον Πέτρο, κάνουν μια αναπάντεχη ανακάλυψη. Ο Ευθύμης ανακαλύπτει τη σύνδεση της εταιρείας του Στέφανου με την έκρηξη στην κλινική. Ο Μιχάλης επισκέπτεται τη Μάνια και οι δυο τους φιλιούνται. Εκείνος το μετανιώνει αμέσως. Ο Στέφανος συναντάει επιτέλους το «Μάτι» και μένει έκπληκτος όταν βλέπει ποιος είναι.

Τρία Μίλια STAR

Τετάρτη 25/1

Ο Γεράσιμος αναφέρει στην Κάτια ότι γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση της με τον Νικόλα και εκείνη του λέει: «Για να μην κάνει κανείς μας δεύτερες σκέψεις, καλό θα ήταν να καλέσουμε εδώ τον Νικόλα, να μιλήσουμε για το παρελθόν και να κλείσει εδώ το θέμα». Ο Μιχάλης γυρίζει καταρρακωμένος στη Φωτεινή, αλλά εκείνη του λέει πως πιστεύει ότι τελικά είχε δίκιο και ότι κάποιος θέλει να τους βλάψει.

Πέμπτη 26/1

Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι πατέρας του είναι ο Γεράσιμος. Τίμος και Ευθύμης ανακαλύπτουν πως ο Στέφανος κρύβεται πίσω από τις παρανομίες που ερευνούσαν, αλλά και από την ίδια του την απαγωγή. Ο Χάρης προτείνει στην Ελένη να παντρευτούν. «Καταλαβαίνεις τι μου προτείνεις; Να μείνουμε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μας», του λέει και όταν εκείνος της εξηγεί πως είναι πιο σίγουρος από ποτέ, η Ελένη δέχεται! Και είναι η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της.

Παρασκευή 27/1

Ο Στέφανος, απογοητευμένος που οι προσπάθειές του να στερήσει από τον αδελφό του μια φυσιολογική ζωή έχουν αποτύχει, ζητάει από τη Φωτεινή να πάνε οι δυο τους μια βόλτα στον φάρο του νησιού. Ωστόσο, ο Μιχάλης ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Στέφανο και με τη βοήθεια του Τίμου και του Ευθύμη ψάχνουν να τον βρουν! Η Κάτια, συντετριμμένη, αποκαλύπτει στον Γεράσιμο όσα γνωρίζει για την εγκληματική δράση του μικρού τους γιου. Η Φωτεινή ανακαλύπτει με τρόμο για ποιο λόγο ο Στέφανος την ανέβασε στον φάρο. Ο Μιχάλης παρεμβαίνει την τελευταία στιγμή, αλλά η παρουσία του εκεί πυροδοτεί αναπάντεχες εξελίξεις.