Άγρια γη: Η Όλγα μαθαίνει την αλήθεια για τον Άρη - «Καλά τον είχα υποψιαστεί»

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγρια γη: Η Όλγα μαθαίνει την αλήθεια για τον Άρη - «Καλά τον είχα υποψιαστεί»

Έχουμε όλες τις νέες εξελίξεις της σειράς Άγρια Γη (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση)! Η Ολγα έχει πλέον βάσιμες υποψίες πως ο Αρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης και κάνει τα πάντα για να το αποκαλύψει, ενώ ο Αρης από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί για να την αποτρέψει. Κι όσο η Ρένα είναι ακόμα εξαφανισμένη, ο Στέφανος και η Ελπίδα τελικά χωρίζουν.

Αναλυτικά οι εξελίξεις της νέας εβδομάδας στην σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη

Δευτέρα 23/1

Η Μυρτώ χάνει ξαφνικά το χειρόγραφό της και μαζί την ευκαιρία να ξεσκεπάσει την Ολγα στους δημοσιογράφους. Ο Αντώνης, που ανησυχεί για την εξαφάνιση της Ρένας, αναστατώνεται όταν παίρνει κάποιες φωτογραφίες της και καταλαβαίνει πως έχει πέσει θύμα απαγωγής. Στο μεταξύ, η διαμάχη μεταξύ Ελπίδας και Στέφανου όλο και κορυφώνεται, με τον Κωστή να ρίχνει όλη την ευθύνη στη μητέρα του: «Θέλω να μείνω με τον μπαμπά, δεν θέλω να είμαι μαζί σου. Εσύ φταις που χωρίζετε, εσύ φταις για όλα», της φωνάζει και εκείνη βρίσκεται σε απόγνωση. Παράλληλα ζητά βοήθεια από τον Ορέστη για την εξαφάνιση του Αρη κι εκείνος της λέει να του βρει στοιχεία από το παρελθόν του. Ετσι, μια παλιά φωτογραφία του Μιχάλη θα βάλει σε νέες υποψίες την Ελπίδα για το οικογενειακό περιβάλλον του Αρη.

Κι ενώ ο Στέφανος βρίσκεται απρόσμενα μπροστά στον τραυματισμένο Αρη, η Μυρτώ θα δώσει στον Ορέστη στοιχεία από τα παλιά, που μπορεί να αποδειχθούν ολέθρια για την Ολγα. Εκείνος πάει να τη βρει και την κατηγορεί ανοιχτά για την απαγωγή του Νικόλα. «Εχεις σχέση με την απαγωγή του Νικόλα Γαλάνη;», τη ρωτάει ευθέως και εκείνη τα χάνει: «Οχι φυσικά, πώς σου ήρθε αυτό;», του τονίζει και εκείνος της δείχνει τα στοιχεία που έχει και που δείχνουν πως είχε σχέση με τον Πέτρο Γαλάνη. «Είχα κρυφό δεσμό με τον Πέτρο Γαλάνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έκλεψα τον γιο του», απαντάει η Ολγα.

Τρίτη 24/1

Ο Στέφανος βλέπει έκπληκτος ότι ο άνθρωπος που τον καλεί ο κυνηγός για να περιθάλψει, είναι ο Αρης που δεν έχει τις αισθήσεις του. Την ίδια ώρα, η Χριστίνα προειδοποιεί τον Μιχάλη, πως αν δεν πει αυτός την αλήθεια για τον Αρη στην Ολγα, θα το κάνει αυτή. «Δώσε μου λίγο χρόνο και θα το κάνω, όχι τώρα όμως. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή! Σου υπόσχομαι όμως πως θα το κάνω», της λέει και η Ολγα που τους βλέπει να μιλάνε με ένταση, παραξενεύεται. Η Ελπίδα βλέπει μια φωτογραφία του Αρη με τον Μιχάλη και την υποτιθέμενη μητέρα του και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά… Το εκμυστηρεύεται στην Ολγα που την ακούει σκεφτική, ενώ η επόμενη κίνηση της Ελπίδας είναι να δώσει τη φωτογραφία στον Ορέστη, ζητώντας του να μάθει ό,τι μπορεί για τη γυναίκα της φωτογραφίας.

Άγρια γη ΣΚΑΙ

Τετάρτη 25/1

Η Ολγα βεβαιώνεται πως ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικός πατέρας του Αρη και βάζει τον Γιώργο να ψάξει τα πάντα για το παρελθόν του: «Καλά τον είχα υποψιαστεί στην αρχή πως κάτι κρύβει, αλλά τελικά μας ξεγέλασε όλους και τον πιστέψαμε. Ψάξε ξανά τα πάντα για το παρελθόν του, δεν είναι γιος του Μιχάλη». Η Μυρτώ λέει στον Αρη πως έδωσε γραπτή μαρτυρία εναντίον της Ολγας στην αστυνομία, στον διοικητή προσωπικά και εκείνος ανησυχεί πως η Ολγα θα της κάνει κακό. Ο Μιχάλης υποψιάζεται πως ο Ορέστης καλύπτει την Ολγα, αφού φαίνεται να μην κινεί διαδικασίες εναντίον της, μετά την ομολογία του Χρήστου Τσακίρη. Η Ελπίδα μαθαίνει από τον Στέφανο πως ο Αρης δεν ήταν στην Αθήνα. Γιώργος, Μιχάλης και Αρης καταστρώνουν σχέδιο για να πάψει η Ολγα να ψάχνει το παρελθόν του τελευταίου.

Ο Χρήστος, μαθαίνοντας πως η ομολογία του δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν, αποφασίζει να μείνει. Ο Μάνος συνεχίζει να ψάχνει μάρτυρες που θα ελαφρύνουν τη θέση της Νάντιας στο δικαστήριο. Με όσα συμβαίνουν, η Ολγα αρχίζει να έχει τις πρώτες υποψίες πως ο Αρης ίσως είναι ο Νικόλας Γαλάνης και το λέει στην Ελπίδα: «Τον είχα υποψιαστεί στην αρχή και είχα βάλει να ψάξουν το παρελθόν του, αλλά το κάλυπτε πολύ καλά. Εχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα και έχω την υποψία πως ο Αρης είναι ο Νικόλας».

Πέμπτη 26/1

Ο Ορέστης δεν είναι σίγουρος πως η Ολγα είναι αθώα και προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες. Ο Αρης λέει για ακόμη μια φορά ψέματα στην Ελπίδα όταν εκείνη του αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. Η Ολγα θέλει να βοηθήσει τον Χρήστο να φύγει από την Ελλάδα για να μην τον πιάσουν και ομολογήσει στον εισαγγελέα τα πάντα.

Ο Μάνος βρίσκει μια γυναίκα που κακοποίησε κάποτε ο Ανδρέας Παππάς και προσπαθεί να την πείσει να μιλήσει. Ο Στέφανος και η Ελπίδα υπογράφουν το διαζύγιο συναινετικά, ενώ ο Γρηγόρης αποκαλύπτει στον Θωμά ότι εκείνος σκότωσε τον Βλάσση. Ο Γιώργος έχει στα χέρια του μια λίστα με ασθενείς της Ρένας, την οποία πήρε από το νοσοκομείο και μέσα γράφει και το όνομα του Περικλή. Ετσι, εντοπίζει το σπίτι του αφού είναι σίγουρος πως αυτός κρατάει τη Ρένα. Ο Μιχάλης, θέλοντας να προστατεύσει το μυστικό του Αρη, λέει ψέματα στην Ελπίδα πως δεν είναι γιος του αλλά είναι παιδί της πρώην γυναίκας του που τον μεγάλωσε μόνος του. Η Ολγα αρχίζει να ανησυχεί όταν ένα μέρος της ομολογίας του Χρήστου δημοσιευθεί στα τοπικά site και τότε θα ζητήσει από τον Ορέστη να κάνει παράνομα ένα τεστ DNA στον Αρη για να μάθουν αν είναι ο Νικόλας Γαλάνης.

Παρασκευή 27/1

Κι ενώ ο Μιχάλης και ο Μάνος ανησυχούν για τον Αρη που δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής, εκείνος επιστρέφει σπίτι, προς μεγάλη ανακούφισή τους. Ομως, η ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Στέφανο εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Ορέστης έχει πλέον στα χέρια του την ομολογία του Χρήστου κι ερευνά όλα τα στοιχεία κατά της Ολγας σχετικά με την υπόθεση Γαλάνη. Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι όλα είναι μια σκευωρία εναντίον της: «Μ’ έχουν παγιδεύσει, δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση Γαλάνη, λέω την αλήθεια, σου τ’ ορκίζομαι». Μια «συμμαχία» Ολγας και Ελπίδας καταλήγει σε ένα αποτέλεσμα, που βρίσκεται στα χέρια του Ορέστη, απειλώντας να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος στήνει μια νέα παγίδα στην Ολγα, ελπίζοντας αυτή τη φορά να καταφέρει να την ξεσκεπάσει. Η Ρένα περνάει ώρες αγωνίας δίπλα στον Περικλή, σκαρφίζεται όμως ένα σχέδιο για να μπορέσει να γλιτώσει από την ομηρία της, αλλά μάταια.