Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας βγάζει την Αλεξάνδρα από το ψυχιατρείο

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας βγάζει την Αλεξάνδρα από το ψυχιατρείο

Xάρη στον Στέφανο, ο Ιάσονας αφήνεται ελεύθερος, όμως οι εξελίξεις τρέχουν στην σειρά, Έρωτας Φυγάς (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση). Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα περνάει δύσκολες ώρες σε αντίθεση με τον Μάρκο, που θέλει να προχωρήσει στον γάμο του με την Ευγενία.

Οι εξελίξεις της εβδομάδας στην σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Δευτέρα 23/1

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται εγκλωβισμένη στην ψυχιατρική κλινική, ενώ ο Μάρκος με την Ευγενία επιστρέφουν στη Μεσσηνία πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Στέλλα με τη σειρά της καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει από τον Στρατή. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Φίλιππος υψώνει λευκή σημαία και επισκέπτεται τον Ιάσονα στη φυλακή. «Τι θέλεις εδώ; Φύγε. Δεν θέλω να σε ξαναδώ», του λέει ο Ιάσονας και τον αποδιώχνει. Την ίδια ώρα ο Στέφανος

διαβεβαιώνει τη χωροφυλακή ότι δεν έκανε καμία δολοφονική ενέργεια ο Δεμερτζής απέναντί τους. Ο Ιάσονας βγαίνει και μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αλεξάνδρας. «Μητέρα, πού είναι η γυναίκα μου;», ρωτάει τη Μαργέτα. «Οχι, δεν θα σου πω για το δικό σου και το δικό της καλό», του απαντάει εκείνη που αρνείται να του πει πού βρίσκεται. Την πρωτοβουλία θα πάρει η Στέλλα.

Τρίτη 24/1

Ο Ιάσονας πηγαίνει και βρίσκει την Αλεξάνδρα στην ψυχιατρική κλινική που την έχει αφήσει η Μαργέτα. «Είσαι καλά; Γιατί το έκανες αυτό; Θα σε πάρω να φύγουμε από εδώ μέσα. Γυρίζουμε σπίτι μας», της λέει και την παίρνει από εκεί για να επιστρέψουν στο Κιάρι. Παράλληλα η Γεωργία μαθαίνει ότι η Στέλλα διαδίδει για την Αλεξάνδρα πως απέβαλε και γέμισε τα σεντόνια με αίματα. Την κατσαδιάζει ενώ υποψιάζεται πως ερωτοτροπεί πίσω από την πλάτη της με τον Στρατή. Η Ελπίδα με τη σειρά της προσπαθεί να μάθει με ποιον έχει σχέση η Χαρά και γιατί της το κρύβει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Δήμητρα ψάχνει μαζί με τη βοήθεια του Σπύρου το παρελθόν της οικογένειας του Φίλιππου την εποχή της κατοχής. Ο Μάρκος με τη σειρά του αποφασίζει και λέει όλο το παρελθόν του με την Αλεξάνδρα στην Ευγενία. Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα συγκινημένη από την πράξη του Ιάσoνα κουρνιάζει στην αγκαλιά του. «Σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να σε αγαπήσω αληθινά», είναι τα λόγια της.

Τετάρτη 25/1

Ο Ιάσονας, παρά τις ενστάσεις της μητέρας του, αποφασίζει να πάει την Αλεξάνδρα στο παιδί τους. «Δεν γίνεται να είναι άλλο μακριά του. Θα της κάνει καλό, δεν το καταλαβαίνεις; Δεν θα το πάρει. Ξέρω τη γυναίκα μου. Εχει αλλάξει», της λέει. Αργότερα, ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Μάρκο ότι είναι ερωτευμένος με την Αννα και περιμένει να υποστεί τις συνέπειες, ενώ ο Στέφανος συμβουλεύει τον Μάρκο να αφήσει πίσω του ό,τι έχει γίνει και να προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή του με την Ευγενία. Ο Στρατής και η Στέλλα πάλι συνεχίζουν να παίζουν το επικίνδυνο παιχνίδι τους, αλλά αυτή τη φορά η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους…

Πέμπτη 26/1

Μια εκδήλωση στη λέσχη θα κάνει την Αλεξάνδρα να συναντηθεί με τον Μάρκο. Της λέει να τον αφήσει ήσυχο. Η Αλεξάνδρα βεβαιώνεται ότι δεν έλαβε το γράμμα της και επιτίθεται στη Ρηνιώ. «Πάλι δεν του το έδωσες. Θέλεις να είμαστε χώρια ελπίζοντας ότι θα διαλέξει εσένα», της φωνάζει. Καταρρακώνεται εντελώς όταν βλέπει στην εφημερίδα την είδηση των αρραβώνων του με την Ευγενία. Στο μεταξύ η Ελπίδα καταφέρνει να ανακαλύψει τον Μήτσο και μπουκάρει στο σπίτι της Χαράς έξαλλη, ενώ η Δήμητρα έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ σκληρή αποκάλυψη για το παρελθόν του Φίλιππου.

Παρασκευή 27/1

Η Μαργέτα και ο Στέφανος περνούν μια νύχτα μαζί! Η Αλεξάνδρα βλέπει επιτέλους το μωρό αλλά η προϋπόθεση που θέτει ο Ιάσoνας για να μείνει οριστικά μαζί τους είναι ο γάμος του Μάρκου, για τον οποίο η Ευγενία διαφαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις. Ο Στρατής υποκύπτει ξανά στα κελεύσματα της Στέλλας και πληγώνει όλο και πιο πολύ τη Γεωργία. Οι γονείς του Νικόλα προσπαθούν να ξεριζώσουν την Αννα από το μυαλό του, ενώ η Ελπίδα και η Χαρά καταλήγουν να αντιμετωπίσουν μαζί τον Μήτσο και βρίσκονται μπροστά με μια δυσάρεστη εξέλιξη που θα τους ενώνει για πάντα!