Τρία μίλια (23/1): Ανατροπή! Η Φωτεινή διώχνει το Μιχάλη από την κλινική

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τρία μίλια (23/1): Ανατροπή! Η Φωτεινή διώχνει το Μιχάλη από την κλινική

Με νέο επεισόδιο επιστέφει η καθημερινή σειρά Τρία μίλια τη Δευτέρα 23/1 και οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές, καθώς μια παρουσία έχει φέρει τα πάνω κάτω στη Φωτεινή....(δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι σημερινές (23/1) εξελίξεις στα Τρία μίλια

Η Μάνια επισκέπτεται τον Μιχάλη και του δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό του. «Ξέρω πως ήταν απλά μια κακή στιγμή. Δεν θα έβαζες ποτέ σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου. Είμαι εδώ ακόμα κι αν θες απλά ένα φίλο για να μιλήσεις», του επισημαίνει. Η Εύα ετοιμάζεται να φύγει από τη Δρακόνησο και αποχαιρετάει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Τίμος δίνει στον Ευθύμη τα έγγραφα με τις αποδείξεις για την υπεραλίευση και εκείνος ολοκληρώνει και δημοσιεύει το άρθρο του.

Η Ελένη κάνει ένα δώρο στον Χάρη και του ζητά να μην έχουν μεταξύ τους μυστικά από το παρελθόν. Η Φωτεινή δικαιολογεί τους ασθενείς του Μιχάλη, όταν εκείνοι ακυρώνουν τα ραντεβού τους μαζί του, προκαλώντας έτσι τον θυμό του. Οταν προσπαθεί να τον φέρει αντιμέτωπο με τις ευθύνες του, εκείνος πείθεται πως δεν του έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη. Η Κάτια συναντάει τον Νικόλα και του ζητάει να ξεκαθαρίσουν όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν. Η Φωτεινή αποφασίζει να διώξει τον Μιχάλη από την κλινική και εκείνος βρίσκει διέξοδο στο ποτό.

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 24/1

Ο Τίμος και η Δέσποινα περνούν ένα ερωτικό βράδυ μαζί. Αμέσως μετά, όμως, ο Τίμος ανακαλύπτει έγγραφα αίτησης διαζυγίου. Ο Νικόλας συγκινείται όταν τον πληροφορούν ότι το καΐκι του έχει επισκευαστεί, αλλά στη βόλτα που πηγαίνουν μαζί με την Κλειώ και τον Πέτρο, κάνουν μια αναπάντεχη ανακάλυψη. Ο Ευθύμης ανακαλύπτει τη σύνδεση της εταιρείας του Στέφανου με την έκρηξη στην κλινική. Ο Μιχάλης επισκέπτεται τη Μάνια και οι δυο τους φιλιούνται. Εκείνος το μετανιώνει αμέσως. Ο Στέφανος συναντάει επιτέλους το «Μάτι» και μένει έκπληκτος όταν βλέπει ποιος είναι.