Δανάη Μπάρκα: Της έπεσε το "σαγόνι" με το spoiler για την "Γη της Ελιάς" - Τροχαίο για πρωταγωνιστή της σειράς

Ποιος θα το πάθει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Της έπεσε το

Το πρωί της Δευτέρας (23/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπως και κάθε εβδομάδα, η Δανάη Μπάρκα που είναι πιστή τηλεθεάτριας της δραματικής σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς» δίνει ένα spoiler, όπως τότε με τον Ανδρέα Γεωργίου, που τον πήρε τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής και είχε δώασει το δικό του "τυράκι" στην παρουσιάστρια (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Η σειρά του Mega, έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και οι χρήστες του twitter δεν έχουν σταματήσει να "δίνουν πόνο" σχετικά με τις εξελίξεις που ξετυλίγονται μέρα με την μέρα.

Η "Γη της Ελιάς" είναι μία σειρά η οποία ναι μεν έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, αλλά υπάρχουν πολλές φορές κατά τις οποίες οι τηλεθεατές έχουν γίνει έξαλλοι και έχουν ξεσπάσει εναντίον της. Τις προάλλες, για παράδειγμα, έγινε ο κακός χαμός με την λεσβιακή σκηνή που προβλήθηκε, ενώ και ορισμένα πλάνα του Ανδρέα Γεωργίου φαίνεται πως εξόργισαν ξανά τον κόσμο.

Αυτή τη φορά, στο επεισόδιο της Κυριακής 22/1, οι τουιτεράδες έβαλαν φωτιά στα πληκτρολόγιά τους εξαιτίας της Εύας και του Χρήστου και κυρίως λόγω του δεύτερου, καθώς η πρώτη πήγε να κάνει έκτρωση και να "ρίξει" το παιδί τους και η στάση του συντρόφου της ήταν απαράδεκτη.

Η αντίδραση της Δανάης Μπάρκα για το spoiler στην Γη της Ελιάς

Χαμός στα νέα επεισόδια της Γης της Ελιάς! Τροχαίο σοκ για τον Φίλιππο σε κατάσταση μέθης.

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του. Η βασιλική συνεχώς στο πλευρό του. Το τροχαίο αφήνει πρόβλημα στην υγεία του Φίλιππου. Ο Φίλιππος αισθάνεται μούδιασμα στα πόδια του… θα είναι κάτι παροδικό ή θα έχει σοβαρό πρόβλημα; Η Δανάη Μπάρκα ακούγοντας το spoiler μένει κάγκελο μιας και είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς.

Πάντως σήμερα (23/1) θα δούμε: Το ψέμα του Φίλιππου εξοργίζει τη Βασιλική και κλονίζει την εμπιστοσύνη της, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε ρήξη: «Σου τ’ ορκίζομαι, δεν έχω τίποτα μαζί της. Παλιά υπήρξε μια επιπόλαιη σχέση που έληξε σύντομα και μείναμε απλά φίλοι. Πίστεψέ με, σου λέω την αλήθεια», ισχυρίζεται. Η Βασιλική όμως δεν πιστεύει λέξη και αποφασισμένη ζητάει από τη Μαρίνα τα κλειδιά του παλιού της σπιτιού για να μετακομίσει εκεί.

Ο Δημοσθένης δεν δέχεται τη Δήμητρα και ο Κίμωνας τον παρατάει. Η Δήμητρα φοράει το μονόπετρο που της αγόρασε ο Κίμωνας και το αρραβωνιασμένο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Στο μεταξύ, τελεσίγραφο δίνει ο Αποστόλης στην Αννα και τον Λεωνίδα, πιέζοντάς τους να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό: «Κοιτάξτε, δεν πάει άλλο, ή θα παντρευτείτε ή ο Λεωνίδας θα φύγει από το σπίτι», τους ξεκαθαρίζει.

Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης δεν δέχεται τη Δήμητρα για νύφη του και ο Κίμωνας αποφασίζει να παρατήσει τη δουλειά του και να κάνει ένα δικό του, ανεξάρτητο ξεκίνημα. Παρά τις ενστάσεις του Μάνου, ο Ισίδωρος αποφασίζει να κόψει κάθε επαγγελματική συνεργασία με τον Στάθη.

Στο μεταξύ, η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώνεται και η Μυρτάλη νιώθει προδομένη. Λίγο μετά ο Αλέξης ζητά συγγνώμη από τη Μαργαρίτα για τη συμπεριφορά του: «Εντάξει, είχες δίκιο, ήμουν πολύ απότομος, δεν τα εννοούσα όλα αυτά που σου είπα», υποστηρίζει, μέσα του όμως δείχνει να μην το εννοεί. Την ίδια ώρα η Βασιλική μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό, λέγοντας στον Φίλιππο που είναι καταρρακωμένος: «Τελειώσαμε, θέλω διαζύγιο»!

ΠΗΓΗ Γη