«Θα παντρευτώ»: Γάμος στη σειρά του Alpha, Παράδεισος των Κυριών

Όλα όσα μάθαμε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(alpha.gr)
(alpha.gr)

Η δραματική σειρά του Alpha, «Παράδεισος των Κυριών» γύρισε πιο ανανεωμένη από ποτέ με τις εξελίξεις για την σειρά να μην σταμάτανε και να αφήνουν τους ηθοποιούς και τους τηλεθεατές με ανοιχτό το στόμα. Μετά τον βιασμό της Αμαλίας και τον γάμο της με τον βιαστή της, αλλά και τον μεγάλο κίνδυνο που αντιμετώπισε η Βικτώρια (δείτε εδώ γιατί), έρχεται στο προσκύνιο μια χαρμόσυνη είδηση και σχετίζεται με έναν γάμο που θα δούμε στην πορεία.

Μέσα, λοιπόν, από την ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Δευτέρας (23/1) έγιναν γνωστά τα νέα για τις εξελίξεις της σειράς, που έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό.

Ο γάμος και οι αποκαλύψεις για την σειρά «Παράδεισος των Κυριών»

Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha και τον Γιάννη Πουλόπουλο, μίλησε η Σμαράγδα Αδαμοπούλου και η Δέσποινα Τσούτσα, η «Τζένη» και η «Κούλα» από τον «Παράδεισο των κυριών».

Οι ευγενικές πωλήτριες του πολυκαταστήματος, σε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματά τους, μίλησαν για όλα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου στην Δέσποινα Τσούτσα για τον αν θα παντρευτεί τον Πασχάλη, εκείνη είπε: «Θα παντρευτώ! Το ήθελα πάρα πολύ, τον κυνήγησα πάρα πολύ τον Πασχάλη και νομίζω ότι θα μου την κάνει τη χάρη… Δεν έχω ντυθεί νυφούλα ακόμα…».

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου μας αποκάλυψε για το ρόλο της: «Με τον Μεμά θα είμαστε μαζί, θα είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του όπως κι εκείνος με μένα…».

Για το αν ο Ντίνος θα είναι τελικά με την Αμαλία ή την Μιράντα, η Δέσποινα απάντησε: «Ή με κάποια άλλη; Δεν ξέρω…» και η Σμαράγδα συμπλήρωσε: «Μπορεί να είναι η πρώην σύζυγος του ή μπορεί να είναι και ψέματα όλα αυτά για να παγιδεύσουν τον Ντίνο. Θα δείξει η πορεία».

Όσον αφορά στο παιδί: «Υπάρχει ένα παιδί. Ένα παιδάκι το έχουμε δει εδώ στα γυρίσματα, αλλά δεν ξέρουμε ποιου είναι», λέει η Δέσποινα Τσούτσα.

Τέλος, αναφέρθηκαν στην υπόθεση Φιλιππίδη, για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και για τις προηγούμενες δουλειές τους.