Παράδεισος των κυριών (25/1): «Θα μάθει όλη η Αθήνα τι αντροχωρίστρα είσαι» - Απίστευτη επίθεση στην Μιράντα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών (25/1): «Θα μάθει όλη η Αθήνα τι αντροχωρίστρα είσαι» - Απίστευτη επίθεση στην Μιράντα

Η Πολυξένη, μετά από όσα άκουσε, ψάχνει μέσα στο σπίτι για κάποιες αποδείξεις και βρίσκει μια φωτογραφία της Βικτώριας που είναι έγκυος και οι εξελίξεις στην σειρά Παράδεισος των κυριών είναι καταιγιστικές.

Οι σημερινές 25/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Αμέσως συναντιέται με την Αμαλία και της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Βικτώριας: «Η θεία σου είναι η μητέρα του Αγη. Την άκουσα που το έλεγε στον πατέρα σου. Ορίστε και η φωτογραφία που είναι έγκυος», της λέει. Η Αμαλία προς στιγμή τα χάνει, αλλά και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει στα ίσα: «Τι άλλο μας κρύβετε; Μήπως κι εγώ δεν είμαι αυτή που πιστεύω;», τη ρωτάει. Η Μιράντα από την άλλη, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο να δει τον Μάρκο, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μ’ αυτά που της εξομολογείται: «Μιράντα, έχω αισθήματα για σένα. Σε νοιάζομαι και σ’ αγαπώ», της ομολογεί.

Δείτε επίσης, την απόφαση "βόμβα" του ALPHA για την σειρά.

Δύο απροειδοποίητες επισκέψεις θα ταράξουν τον «Παράδεισο» για διαφορετικούς λόγους. Από τη μια ο Ντίνος που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του καθώς εμφανίζεται η Λιζέτα και από την άλλη η Τζένη που έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα της εποχής… Ο Πάρης βλέπει πως ο πατέρας του προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρει την Ολγα με το μέρος του και αντιδράει: «Δεν βλέπεις ότι σε χρησιμοποιεί; Ανοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια», λέει στη μητέρα του.

Τι θα δούμε αύριο 26/1

Ο Μάρκος και η Πιπίτσα κάνουν ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα και η Γεωργία, θολωμένη κι απογοητευμένη, φεύγει με κλάματα και πέφτει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου. Ο Ζήσης μαθαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να συλληφθεί και απειλεί: «Κανόνισε να με προστατέψεις γιατί θα τα πω όλα, ότι εσύ με έβαλες να κάνω τη ληστεία».

Σε κίνδυνο μπαίνει και η Βικτώρια όταν εμφανίζεται ο Τάκης, ο δολοφόνος της Δαμίγου: «Είπα να σου κάνω έκπληξη», της λέει. Η Βικτώρια ταράζεται αλλά δεν το δείχνει: «Πάρε τα ξερά σου από πάνω μου για να μη σου τα κόψω», του φωνάζει κι εκείνος την απειλεί: «Τα έφαγα αυτά που μου έδωσες και ξανάρθα για άλλα, αν δεν θέλεις να βγάλω στη φόρα τις λίστες με τα μωρά που μοσχοπουλήσατε με τον Δαμίγο», την εκβιάζει. Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή του Ντίνου, αφού βρίσκει τη Βικτώρια και της ζητάει να της δώσει ένα παιδί από το ίδρυμα για να το παρουσιάσει σαν το παιδί του Ντίνου. Φυσικά η Βικτώρια τη βοηθάει μιας και τη βολεύει να καταστρέψει τον Παπακώστα.

Παράδεισος των κύριων εξελίξεις

Ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με τη Βικτώρια όταν μαθαίνει για τη φωτογραφία που έφτασε στα χέρια της Αμαλίας. Ο Αποστόλης ετοιμάζει ακόμα ένα σχέδιο ώστε να μπορεί να ελέγχει απόλυτα την Ολγα και ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή πραγματικότητα. Ο Αγης καλείται πρώτη φορά να λογοδοτήσει σοβαρά για τις πράξεις του και η Μιράντα μαθαίνει κάτι που την οδηγεί στο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της...