Τρία μίλια (26/1): Αποκαλύφθηκε! Ο Μιχάλης μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τρία μίλια (26/1): Αποκαλύφθηκε! Ο Μιχάλης μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του

Οι σημερινές (26/1) εξελίξεις στη σειρά Τρία μίλια αναμένεται να είναι καταιγιστικές, αφού ο Μιχάλης γύρισε καταρρακωμένος στη Φωτεινή, αλλά εκείνη του είπε πως πιστεύει ότι τελικά είχε δίκιο και ότι κάποιος θέλει να τους βλάψει...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (26/1) εξελίξεις στα Τρία μίλια

Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι πατέρας του είναι ο Γεράσιμος. Τίμος και Ευθύμης ανακαλύπτουν πως ο Στέφανος κρύβεται πίσω από τις παρανομίες που ερευνούσαν, αλλά και από την ίδια του την απαγωγή. Ο Χάρης προτείνει στην Ελένη να παντρευτούν. «Καταλαβαίνεις τι μου προτείνεις; Να μείνουμε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μας», του λέει και όταν εκείνος της εξηγεί πως είναι πιο σίγουρος από ποτέ, η Ελένη δέχεται! Και είναι η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της.

Όσα θα δούμε στη σειρά την Παρασκευή 27/1

Ο Στέφανος, απογοητευμένος που οι προσπάθειές του να στερήσει από τον αδελφό του μια φυσιολογική ζωή έχουν αποτύχει, ζητάει από τη Φωτεινή να πάνε οι δυο τους μια βόλτα στον φάρο του νησιού. Ωστόσο, ο Μιχάλης ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Στέφανο και με τη βοήθεια του Τίμου και του Ευθύμη ψάχνουν να τον βρουν! Η Κάτια, συντετριμμένη, αποκαλύπτει στον Γεράσιμο όσα γνωρίζει για την εγκληματική δράση του μικρού τους γιου. Η Φωτεινή ανακαλύπτει με τρόμο για ποιο λόγο ο Στέφανος την ανέβασε στον φάρο. Ο Μιχάλης παρεμβαίνει την τελευταία στιγμή, αλλά η παρουσία του εκεί πυροδοτεί αναπάντεχες εξελίξεις.