Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι συμβαίνει με τον Maestro λίγες εβδομάδες μετά την είσοδο του στο Netflix

Κάποτε βρισκόταν στην πρώτη θέση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι συμβαίνει με τον Maestro λίγες εβδομάδες μετά την είσοδο του στο Netflix

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βλέπει τρελή επιτυχία με τον Σασμό, ειδικά μετά την είσοδο της στο Netflix που είναι παγκόσμια πλατφόρμα (δείτε εδώ πόσα λεφτά του έδωσαν από την πλατφόρμα). Mετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η μαγική του πένα... ζωγράφισε στη μικρή οθόνη μια ιστορία ανατρεπτική και συνάμα τόσο αληθινή, που άγγιξε τον καθένα.

Περιστατικά βγαλμένα από την καθημερινότητα, πρόσωπα που συναντάς δίπλα σου, έρωτες... με διαφορά, καταπιεσμένα πάθη και “ψεύτικες” σχέσεις έδεσαν το... γλυκό και η συνταγή πέτυχε!

Τι συμβαίνει με Maestro και Netflix

Από την ημέρα που μπήκε στο Netflix ο Maestro, βρισκόταν στην πρώτη θέση των τάσεων στην Ελλάδα και έμεινε για πολύ καιρό.

Ένα περίπου μήνα μετά την πρεμιέρα του στην πλατφόρμα, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρίσκεται ακόμη στα trends και αυτή την στιγμή που γράφουμε αυτές εδώ τις γραμμές, βρίσκεται στην 5η θέση με τα πιο δημοφιλή.

Maestro Netflix

4 spoil για τον δεύτερο κύκλο της σειράς!

Η σειρά θα συνεχιστεί με τους ίδιους συντελεστές: «Ένας λόγος που λέω “ναι” στον δεύτερο κύκλο είναι οι ήρωες και το “ψωμί” που έχουν αλλά και το αποτέλεσμα που βλέπω και ξέρω ότι μπορούμε να το πάμε ακόμα πιο πάνω».

  • Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, επιβεβαίωση που ήρθε από τη Στεφανία Γουλιώτη: «Έχουμε μιλήσει για τον δεύτερο κύκλο και αναμένω να μου στείλει το πρώτο επεισόδιο, μέσα στην άνοιξη ξεκινάμε τα γυρίσματα».
  • Υπάρχουν ήδη κάποιες σκηνές έτοιμες, που «φύλαξε» για τον δεύτερο κύκλο ο Χριστόφορος. «Την ώρα που ήμουν στο μοντάζ έβλεπα ότι δεν χρειάζεται αυτό τώρα έδω. Θα είναι εξαιρετικό για τον δεύτερο κύκλο».
  • Ήδη έχει γράψει τα δύο πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, ο οποίος θα παίξει πρώτα στο Netflix και θα ακολουθήσει η προβολή του στο Mega. Αυτό υπολογίζεται στα τέλη του 2023 με αρχές του 2024.