Άγρια Γη (27/1): «Μ’ έχουν παγιδεύσει, δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση» - Όλγα & Ελπίδα συμμαχούν για πρώτη φορά

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (27/1):  «Μ’ έχουν παγιδεύσει, δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση» - Όλγα & Ελπίδα συμμαχούν για πρώτη φορά

Η Άγρια Γη έρχεται την Παρασκευή 27/1 με νέο επεισόδιο στο κανάλι του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ τη εξελίξεις όλης της επόμενης εβδομαάδας) και φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι για όλα. Ο Άρης αγνοείται ακόμα και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο, ενώ η Όλγα συμμαχεί με την Ελπίδα.

Τι θα δούμε σήμερα (27/1) στην Άγρια Γη

Κι ενώ ο Μιχάλης και ο Μάνος ανησυχούν για τον Άρη που δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής, εκείνος επιστρέφει σπίτι, προς μεγάλη ανακούφισή τους. Όμως, η ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Στέφανο εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Ορέστης έχει πλέον στα χέρια του την ομολογία του Χρήστου κι ερευνά όλα τα στοιχεία κατά της Όλγας σχετικά με την υπόθεση Γαλάνη.

Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι όλα είναι μια σκευωρία εναντίον της: «Μ’ έχουν παγιδεύσει, δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση Γαλάνη, λέω την αλήθεια, σου τ’ ορκίζομαι». Μια «συμμαχία» Όλγας και Ελπίδας καταλήγει σε ένα αποτέλεσμα, που βρίσκεται στα χέρια του Ορέστη, απειλώντας να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος στήνει μια νέα παγίδα στην Όλγα, ελπίζοντας αυτή τη φορά να καταφέρει να την ξεσκεπάσει. Η Ρένα περνάει ώρες αγωνίας δίπλα στον Περικλή, σκαρφίζεται όμως ένα σχέδιο για να μπορέσει να γλιτώσει από την ομηρία της, αλλά μάταια.

Οι εξελίξεις της Δευτέρας 30/1

Η Όλγα πιέζει τον Ορέστη να προβεί σε τεστ DNA του Άρη, δίνοντάς του συγκριτικό υλικό του Στέφανου. Εκείνος αρνείται κι αυτό τους φέρνει ξανά σε σύγκρουση: «Αυτό που μου ζητάς είναι πέρα από κάθε φαντασία, αρνούμαι να συμμετάσχω». Στο μεταξύ, ο Κωστής είναι αναστατωμένος με την αναχώρηση του Στέφανου και η Ελπίδα προσπαθεί να τον ενθαρρύνει πως πάντα θα έχει δίπλα του τους γονείς του: «Δεν θα χάσεις ποτέ τον πατέρα σου

Εμείς χωρίζουμε σαν ζευγάρι όχι σαν γονείς, πάντα θα σε αγαπάμε και πάντα θα είμαστε μια γροθιά για εσένα». Η ομολογία του Χρήστου εναντίον της Όλγας φέρνει νέα ταραχή σε όλους, την ώρα που η Όλγα και ο Άρης υποκρίνονται μεταξύ τους ότι είναι ειλικρινείς ο ένας προς τον άλλον. Ο Μιχάλης μαθαίνει για το τεστ DNA και εμποδίζει τον Λουκά να προχωρήσει.

Κι όταν η Όλγα δει με τα μάτια της την ερωτική σχέση της Ελπίδας με τον Άρη, οργισμένη, δεν θα διστάσει να τον διώξει: «Βλέπω θέλεις να μπλέξεις με όλες τις γυναίκες της οικογένειάς μου! Δεν πήγε καλά με τη μάνα και είπες να πιάσεις την κόρη! Μάζεψέ τα και φύγε από εδώ», αλλά εκείνος αρνείται.