Παράδεισος των Κυριών (27/1): «Είσαι σίγουρη πως θες να μάθεις την αλήθεια;» - Ο Πάρης θα αναστατώσει την Αμαλία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών (27/1): «Είσαι σίγουρη πως θες να μάθεις την αλήθεια;» -  Ο Πάρης θα αναστατώσει την Αμαλία

Οι σημερινές εξελίξεις στη σειρά ο Παράδεισος των Κυριών θα είναι πολύ σημαντικές για το κλείσιμο της εβδομάδας, αφού είδαμε, πως ο Αποστόλης ετοιμάζει ακόμα ένα σχέδιο ώστε να μπορεί να ελέγχει απόλυτα την Όλγα....(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (27/1) εξελίξεις στον Παράδεισο των Κυριών

Τα τρομακτικά νέα που ανακοινώνει ο Ντίνος πέφτουν σα βόμβα στον «Παράδεισο των κυριών»: «Δυστυχώς, τα χρέη ήταν τεράστια και ο “Παράδεισος” πέρασε στα χέρια των τοκογύφων. Ομως δεν τελειώσαμε. Σας υπόσχομαι ότι θα τα πάρω όλα πίσω», υπόσχεται συγκινημένος.

Ο Σωτήρης, ρισκάροντας την καριέρα του, προτείνει στη Μιράντα μια λύση για να γλιτώσει τη φυλακή, αλλά εκείνη διατηρεί ορισμένες επιφυλάξεις. Την ίδια στιγμή το φέρσιμο του Αγη απέναντι στη Γεωργία, βγάζει τον Μάρκο εκτός εαυτού: «Δεν πρόκειται αυτό να το αφήσω να περάσει έτσι», λέει και μαζί με τον Στέφανο πηγαίνουν στο σπίτι των Μπουραντάδων για να υπερασπιστούν το δίκιο τους.

Η κατάσταση μετατρέπεται σε καζάνι που βράζει και η τεταμένη κατάσταση οδηγεί τον Χριστόφορο στη λήψη οριστικών αποφάσεων: «Τελείωσε, σε αποκληρώνω, να σηκωθείς και να φύγεις από δω μέσα», λέει στον Πάρη. Από την άλλη, η Αμαλία δείχνει πως αλλάζει σταδιακά τη στάση της προς τον Πάρη, ενώ η Ολγα προβληματίζεται για τη νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται στο σπίτι της.

Οι εξελίξεις της Δευτέρας 30/1

Η δυσάρεστη συνάντηση που είχε η Αμαλία στο γραφείο του πατέρα της, την γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά... Ο νέος ιδιοκτήτης του Παραδείσου των κυριών κάνει την εμφάνισή του, τη χειρότερη στιγμή και η ανησυχία σε όλους τους υπαλλήλους είναι διάχυτη, καθώς φοβούνται πως θα χάσουν τις δουλειές τους. Τα άσχημα νέα για τη Γεωργία φτάνουν στο μαγαζί και το κλίμα γίνεται ακόμη χειρότερο.

Η Λιζέτα είναι πολύ κοντά στο να υιοθετήσει το παιδί, όμως η Βικτώρια έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Θα βρει τον τρόπο να την ξεγελάσει ή θα μπλεχτεί ακόμα περισσότερο; Ο Πάρης νοιώθει ευτυχισμένος που περνάει τη μέρα του με την Αμαλία, όμως ένα απρόσμενο συναπάντημα θα τον ταράξει πολύ. Θα καταφέρει να κρατήσει αυτή τη φορά την ψυχραιμία του;