Παράδεισος των κυριών: «Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε...» - Θλίψη στο σημερινό 30/1 επεισόδιο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών: «Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε...» - Θλίψη στο σημερινό 30/1 επεισόδιο

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Παράδεισος των κυριών, τις οποίες θα παρακολουθήσουμε απόψε 30/1. Ο Ντίνος περνάει τραγικές στιγμές με τον νέο ιδιοκτήτη του Παράδεισου, ενώ η Αμαλία είναι ένα βήμα πριν μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Οι σημερινές 30/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Η Αμαλία έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο γραφείο του πατέρα της, καθώς τον βλέπει με την Ντέπυ, κάτι που τη γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά… Ο Αποστόλης, ο νέος ιδιοκτήτης του Παραδείσου, κάνει την εμφάνισή του τη χειρότερη στιγμή και η ανησυχία σε όλους τους υπαλλήλους είναι διάχυτη, καθώς φοβούνται πως θα χάσουν τις δουλειές τους.

Τα άσχημα νέα για τη Γεωργία, ότι τη χτύπησε αυτοκίνητο και είναι στο νοσοκομείο, φτάνουν στο μαγαζί και το κλίμα γίνεται ακόμη χειρότερο: «Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε… Το ένα μετά το άλλο», λέει η Ζηνοβία. Στο μεταξύ η Λιζέτα είναι πολύ κοντά στο να υιοθετήσει το παιδί, όμως η Βικτώρια έχει άλλα σχέδια για εκείνη: «Συγγνώμη αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Θα πρέπει να μου φέρεις εδώ και τον πατέρα», της λέει γνωρίζοντας ότι θέλει να το «φορτώσει» στον Παπακώστα.

Την ίδια στιγμή ο Πάρης νιώθει ευτυχισμένος που περνάει τη μέρα του με την Αμαλία, όμως ένα απρόσμενο συναπάντημα θα τον ταράξει πολύ, αφού πηγαίνοντας στο νοσοκομείο να δουν τη Γεωργία, βλέπουν μπροστά τους τον Ντίνο μαζί με τη Μιράντα.

Διαβάστε επίσης για να μένετε ενημερωμένοι: Πάρθηκε η απόφαση στον ALPHA για την σειρά ο Παράδεισος των Κυριών

Οι εξελίξεις της επόμενης 30-3/2 εβδομάδας στον Παράδεισο των Κυριών

Τι θα δούμε αύριο 31/1

Ενόσω ο Ντίνος διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, το σχέδιο της Λιζέτας προχωρά μεθοδικά. Παράλληλα η Μιράντα προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη απέναντι στα γεγονότα και βάζει τα δυνατά της για να στηρίξει τον Παράδεισο, ο οποίος αποτελεί πλέον το μήλον της Εριδος στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου.

Ο Αποστόλης, που δεν έχει ιδέα από εμπόριο, μόδα και ρούχα, θέλει να αναλάβει αυτός τον Παράδεισο, να ξηλώσει τα πάντα και φτιάξει κάτι άλλο εκεί. Οι ιδέες του όμως βρίσκουν τους πάντες αντίθετους και ο Πάρης με τον πατέρα του φιλονικούν για το τι μέλλει γενέσθαι. Η Ολγα, από την άλλη, συναντάει τον Σωτήρη γα το θέμα της μήνυσης που έχει καταθέσει εναντίον του Χρηστίδη και όπως όλα δείχνουν αρχίζει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον αστυνόμο, ο οποίος της εκμυστηρεύεται κομμάτια της προσωπικής του ζωής: «Ούτε κι εγώ είμαι καλά στον γάμο μου. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει καν γάμος, με τη γυναίκα μου είμαστε σαν δύο ξένοι», της λέει και η Ολγα ταυτίζεται μαζί του. Ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι ο Αγης ξέρει ότι είναι γιος της Βικτώριας και δικός του και αισθάνεται συντετριμμένος. Συντετριμμένος όμως είναι και ο Αγης, ο οποίος δεν αντέχει το βάρος των τραγικών αποκαλύψεων, παίρνει σαν τρελός το αυτοκίνητο και φεύγει.