Αγρια Γη (30/1): Η Ολγα πιέζει τον Ορέστη να προβεί σε τεστ DNA του Αρη - Θα το κάνει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αγρια Γη (30/1): Η Ολγα πιέζει τον Ορέστη να προβεί σε τεστ DNA του Αρη - Θα το κάνει

Δευτέρα (30/1) σήμερα και η καθημερινή και δραμτική σειρά του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό επεισόδιο, με την Όλγα να παρανομεί για ακόμη μα φορά, σε βάρος του Άρη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση), o Μιχάλης, θέλοντας να προστατεύσει το μυστικό του Άρη, λέει ψέματα στην Ελπίδα πως ο Άρης δεν είναι γιος του αλλά είναι παιδί της πρώην γυναίκας του που τον μεγάλωσε μόνος του.

Η Όλγα θα αρχίσει να ανησυχεί όταν ένα μέρος της ομολογίας του Χρήστου δημοσιευθεί στα τοπικά site και τότε θα ζητήσει από τον Ορέστη να κάνει παράνομα ένα τεστ dna στον Άρη για να μάθουν αν είναι ο Νικόλας Γαλάνης.

Αναλυτικά οι σημερινές 30/1 εξελίξεις για την σειρά «Άγρια Γη»

Επεισόδιο 94

Η Ολγα πιέζει τον Ορέστη να προβεί σε τεστ DNA του Αρη, δίνοντάς του συγκριτικό υλικό του Στέφανου. Εκείνος αρνείται κι αυτό τους φέρνει ξανά σε σύγκρουση: «Αυτό που μου ζητάς είναι πέρα από κάθε φαντασία, αρνούμαι να συμμετάσχω». Στο μεταξύ, ο Κωστής είναι αναστατωμένος με την αναχώρηση του Στέφανου και η Ελπίδα προσπαθεί να τον ενθαρρύνει πως πάντα θα έχει δίπλα του τους γονείς του: «Δεν θα χάσεις ποτέ τον πατέρα σου! Εμείς χωρίζουμε σαν ζευγάρι όχι σαν γονείς, πάντα θα σε αγαπάμε και πάντα θα είμαστε μια γροθιά για εσένα».

Η ομολογία του Χρήστου εναντίον της Ολγας φέρνει νέα ταραχή σε όλους, την ώρα που η Ολγα και ο Αρης υποκρίνονται μεταξύ τους ότι είναι ειλικρινείς ο ένας προς τον άλλον. Ο Μιχάλης μαθαίνει για το τεστ DNA και εμποδίζει τον Λουκά να προχωρήσει. Κι όταν η Ολγα δει με τα μάτια της την ερωτική σχέση της Ελπίδας με τον Αρη, οργισμένη, δεν θα διστάσει να τον διώξει: «Βλέπω θέλεις να μπλέξεις με όλες τις γυναίκες της οικογένειάς μου! Δεν πήγε καλά με τη μάνα και είπες να πιάσεις την κόρη! Μάζεψέ τα και φύγε από εδώ», αλλά εκείνος αρνείται.

Τι θα δούμε αύριο 31/1

Επεισόδιο 94

Η Ελπίδα συγκρούεται με τη μητέρα της για τον Αρη. Τότε η Ολγα φροντίζει να της φυτέψει αμφιβολίες για εκείνον: «Δεν είναι αυτός που νομίζεις και καλό θα είναι να το καταλάβεις επιτέλους». Παράλληλα, ο Λουκάς προχωράει με τον έλεγχο DNA, παρά την παράκληση του Μιχάλη. Μόλις έχει το αποτέλεσμα, το στέλνει στον Ορέστη, που αμέσως ειδοποιεί την Ολγα. Εν τω μεταξύ, ο Αρης, που νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω του, αποφασίζει να φύγει και παρακαλεί τον Στέφανο να προσέχει τη Μυρτώ, όσο εκείνος θα λείπει: «Μην την αφήσεις από τα μάτια σου».