Παγιδευμένοι (30/1): «Θα τη συντρίψουμε...» - Νέα απειλή για την Άννα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παγιδευμένοι (30/1): «Θα τη συντρίψουμε...» - Νέα απειλή για την Άννα

Η σιωπή της Aννας οδηγεί στην προφυλάκισή της και οι εξελίξεις στην σειρά Παγιδευμένοι είναι καταιγιστικές. Το σημερινό 30/1 ειδικά επεισόδιο είναι καθηλωτικό και γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές.

Οι σημερινές 30/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Ο Δημήτρης καταρρακωμένος ορκίζεται ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να τη στηρίξει. «Καλά είσαι; Μην κλαις, δεν το αντέχω. Ξέρω ότι φοβάσαι. Κι εγώ φοβάμαι αλλά δεν τα παρατάω. Πρέπει να θυμηθείς τα πάντα», της τονίζει. Ομως οι προσπάθειές του συγκρούονται με τη θέση του ως εισαγγελέα και ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Το ίδιο και ο Σπύρος, ο οποίος φοβάται ότι ο γιος του θα καταστρέψει την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή - Ο δολοφόνος του Άγγελου δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας!

Την ίδια στιγμή η Αννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη. Ο Αλέκος με τη σειρά του οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Αννα. «Θα τη συντρίψουμε. Θα πληρώσει για τον θάνατο του γιου μου. Ξεκινήστε την έρευνα», δίνει εντολή στην ομάδα του και θα κάνει τα πάντα για να τη χώσει στη φυλακή για τα καλά.

Ο Ανδρέας είναι ο μόνος σύμμαχος του Δημήτρη. Θα διακινδυνεύσει κι αυτός τη θέση του για να αποδείξουν την αθωότητα της Αννας, ψάχνοντας για στοιχεία, παρά τις προειδοποιήσεις του Σταύρου. «Εχω καλά νέα. Ούτε αίμα ούτε τρίχες ούτε ίχνη της Αννας δεν βρέθηκαν στο πιστόλι είναι καθαρό», λέει του Δημήτρη. «Αρα τη χτύπησαν με κάτι άλλο», του απαντάει εκείνος. «Οταν τη βρήκαμε φορούσε ένα παλτό», εξακολουθεί ο Ανδρέας και ο Δημήτρης του ζητεί να το εξετάσουν. Στο παλτό βρίσκεται ένα αποτύπωμα από ένα παπούτσι και το λέει του φίλου του.

Νέο πρόσωπο στη σειρά

Μπορεί τα Χριστούγεννα να τα πέρασε ερωτικά με το νέο της σύντροφο στην Βουδαπέστη (δείτε εδώ φωτογραφίες) αλλά λίγο μετά την επιστροφή της ξεκίνησε την... σκληρή δουλειά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρδέλη στο περιοδικό Tv24 η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη δραματική αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 , Παγιδευμένοι, κρατώντας τον ρόλο μιας εισαγγελέως που θα καταφέρει να αλλάξει τη ζωή του συναδέλφου της Σταύρου Μαυρίδη (Κίμωνας Κουρής).

Οι δυο τους θα συνεργαστούν προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος στην υπόθεση της δολοφονίας του Άγγελου Χατζή. Ο Σταύρος γοητεύεται από την προσωπικότητα και την ομορφιά της και όπως θα δούμε η μεταξύ τους συνεργασία θα εξελιχθεί σε ειδύλλιο.