Σασμός: Οδύνη και φόβος - Τραγωδία για την Στέλλα

Αυτό δεν το είχε προβλέψει κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Οδύνη και φόβος - Τραγωδία για την Στέλλα

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει η Στέλλα θα γίνει ζευγάρι με τον Ευθύμη (δείτε εδώ πως και γιατί) αλλά ο έρωτας, όπως φαίνεται, δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ο Ευθύμης έχει δείξει πως είναι σκληρός, χωρίς κανέναν απολύτως φραγμό κι όταν έρθει η ώρα, δεν θα υπολογίσει κανέναν και τίποτα.

Στην συνέχεια της σειράς Σασμός, λοιπόν...

...καθώς το παρελθόν και ο στόχος του για εκδίκηση, τον έχει οδηγήσει στην παρανομία και σε κάθε τι αντισυμβατικό, η Στέλλα που είχε αναλάβει τις υποθέσεις του ως δικηγόρος, αποφασίζει να σταματήσει την επαγγελματική τους σχέση και του λέει ότι παραιτείται, αφού δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του στα μπερδέματά του.

Ο Ευθύμης όμως δεν πρόκειται να την αφήσει να φύγει τόσο εύκολα. Θα φροντίσει να της δώσει ένα δείγμα από το τι θα πάθει αν απομακρυνθεί από εκείνον. Θα την κάνει να τρομάξει για τη ζωή των δικών της ανθρώπων. Συγκεκριμένα όταν ο πατέρας της τραυματίζεται από ένα αυτοκίνητο που τον χτυπάει, ο Ευθύμης λέει στη Στέλλα ότι θα ήταν κρίμα να συμβαίνουν δυσάρεστα γεγονότα στην οικογένεια της, μετά την παραίτησή της από δικηγόρος του και την τρομοκρατεί για να το ξανασκεφτεί.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Σασμό 30/1 έως 3/2

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης, ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. «Το ήξερα πως θα επικρατήσει η λογική. Ο Σταύρος είχε δείξει από την αρχή πολύ καλά στοιχεία. Η ζήλια ήταν αυτή που διαστρέβλωσε τον χαρακτήρα του και την ηθική του. Το θέμα είναι πως κατάλαβε το λάθος του και πλέον θα κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι», της λέει η Μαρίνα και παίρνει και η ίδια μια μεγάλη ανάσα. Η Αργυρώ ευχαριστεί τη Στέλλα, της τονίζει πως αν δεν είχε τη βοήθειά της δεν ξέρει αν θα τα είχε καταφέρει, όμως από τη χαρά της αποφασίζει να το πει και στον μόνο άνθρωπο που τελικά την καταλαβαίνει και αυτός είναι ο Αστέρης. «Τέλος καλό, όλα καλά, δηλαδή.

Θα ήθελα όμως να σε βλέπω περισσότερο», της λέει με λαχτάρα και εκείνη του υπενθυμίζει πως το γεγονός ότι ο Σταύρος έκανε ένα βήμα πίσω, δεν αλλάζει κάτι στη σχέση τους. Εκείνος όμως συνεχίζει: «Ξέρω ότι σου ζητώ πολλά, όμως Αργυρώ δεν μπορεί να μην έχεις καταλάβει ότι μόνο δίπλα σου νιώθω καλά, ζωντανός. Θα είμαι εδώ και θα περιμένω τη στιγμή που θα καταλάβεις και θα αποδεχτείς τα συναισθήματά μου. Οσο χρειαστεί εγώ θα είμαι εδώ», επιμένει τελικά, όμως εκείνη προτιμά να μην του δίνει πολλές ελπίδες. Μέσα της όμως πονάει που δεν μπορεί να τον πάρει αγκαλιά και να του πει όσα θέλει. Που δεν μπορεί να του μιλήσει για το παιδί που τους ενώνει. Ο πόνος και για εκείνη είναι αβάστακτος αλλά επιλέγει τη σιωπή. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στη μετάθεσή του πυκνώνουν. Καταλαβαίνει πως για να επιμένει η Αιμιλία να φύγει μια ώρα γρηγορότερα για την Αθήνα, κάτι σημαντικό συμβαίνει. Τη ρωτάει αλλά εκείνη του εξηγεί πως του αξίζει μια προαγωγή. «Αιμιλία! Τώρα μιλάς μαζί μου και αν θεωρείς πως η ζωή μου κινδυνεύει, καλό θα ήταν να μου το πεις. Και δεν με νοιάζει για μένα, αλλά για τη Μαρίνα. Δεν θέλω να βρεθεί η οικογένειά της σε κίνδυνο εξαιτίας μου. Μίλησέ μου. Δεν αντέχω τα μισόλογα στην ηλικία μου», της επισημαίνει. Εκείνη όμως κρατά το στόμα της ερμητικά κλειστό. Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του τον λόγο για τη Νάντια.

«Τι έγινε, ρε Νικ. Εμείς ποτέ δεν είχαμε μυστικά και ποτέ δεν βρέθηκε καμία γυναίκα να μας χωρίσει. Πάντα μιλάγαμε σταράτα, αλλά εσύ, ενώ ξέρεις ότι θέλω τη Νάντια, προσπαθείς ύπουλα να μπεις ανάμεσά μας. Αν αυτό δεν λέγεται προδοσία, τότε τι λέγεται;», τον ρωτά, αλλά ο Νικηφόρος είναι ακόμα πολύ μπερδεμένος για να μπει στη διαδικασία να του εξηγήσει. Και αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του Νικηφόρου αφού παράλληλα σκέφτεται τη στάση που πρέπει να κρατήσει απέναντι στην Τζένη και το παιδί που λέει ότι έχει μέσα της. Αγνοεί φυσικά ότι την ίδια στιγμή η Τζένη βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο με το ψέμα που είπε και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ο Μανόλης πάντως τη συμβουλεύει να πει την αλήθεια όποια και αν είναι αυτή, εκείνη όμως σκέφτεται πως όταν γίνει το ψέμα της γνωστό, ο Νικηφόρος δεν θα θέλει να τη δει ξανά στη ζωή του. Και αυτό την πονά περισσότερο απ΄ όλα. Ο Μαθιός απειλεί τον Σταύρο για τις φωτογραφίες και τον οδηγεί σε μια απρόσμενη αντίδραση.

Διαβάστε περισσότερα: «2023, δεν ντρέπεστε λίγο;» - Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter με τον Σασμό!

Οι εξελίξεις της επόμενης 30-2/3 εβδομάδας στον Σασμό

ΤΡΙΤΗ

Μια ακόμα παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη, που είναι σίγουρη ότι ο Παύλος κρύβεται πίσω από τον Φαρμάκη. «Αλλά δεν περιμένω κάτι καλύτερο από εσένα. Κολλητός σου είναι, μαζί μεγαλώσατε. Πες του λοιπόν να μην ανακατεύει στις βρομοδουλειές του τα παιδιά μου γιατί θα με βρει μπροστά του. Να κοιτάξει τη ζωή του και τις επιχειρήσεις του», του τονίζει. Ο Σταύρος φοβάται για την αντίδραση του Παύλου μετά τις αποκαλύψεις και προσπαθεί να αποφύγει τις συναντήσεις μαζί του. Η Νάντια εγκαθίσταται στο σπίτι του Μαθιού, ενώ ο Νικηφόρος με τον Μανόλη ξεκινάνε τα... διαβάστε την συνέχεια εδώ