Έρωτας Φυγάς (31/1): «Εγώ δεν αντέχω να ζω με τον φόβο» - Η Ευγενία δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τις καταστάσεις

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (31/1): «Εγώ δεν αντέχω να ζω με τον φόβο» - Η Ευγενία δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τις καταστάσεις

Η δραματική σειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς» είναι εδώ και σήμερα 31/1 Τρίτη με τους τηλέθεατές να αναμένουν με ανυπομονησία το επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), η Ευγενία ζητάει από την Αλεξάνδρα να συναντηθούν και την ρωτάει αν αγαπάει ακόμα τον Μάρκο, θέλει να ξέρει τί αισθάνεται πριν τον παντρευτεί. Η Αλεξάνδρα εκνευρίζεται και της λέει πως αν την ενοχλήσει ξανά θα το πει στον Μάρκο. Ο Ιάσονας λέει στην Αλεξάνδρα πως υποψιάζεται ότι ο Γιωργάκης μπορεί να είναι παιδί του Μάρκου κι όχι δικό του αλλά αυτό δεν αλλάζει την αγάπη του για το παιδί.

Αναλυτικά οι σημερινές 31/1 εξελίξεις στην σειρά «Έρωτας Φυγάς»

Επεισόδιο 86

Η Στέλλα βρίσκει την ευκαιρία να κερδίσει την εύνοια της Αλεξάνδρας και λέει ψέματα στη Μαργέτα για να την καλύψει, κάτι που προκαλεί και στην ίδια την Αλεξάνδρα ερωτήματα. Παράλληλα ο Μάρκος μαθαίνει από τον Φίλιππο, πως ο άνθρωπος που πήγε να σκοτώσει τον Στέφανο, εκτελούσε εντολές από τον Δεμερτζή. Θολώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Η Ευγενία δεν αντέχει άλλο πια αυτό που γίνεται. «Εγώ δεν αντέχω να ζω με τον φόβο. Σταμάτα πλέον να αρπάζεσαι και να είσαι έτοιμος για καβγάδες και σκοτωμούς, γιατί διαφορετικά θα με χάσεις», είναι τα λόγια της. Παράλληλα, η υγεία του Στέφανου θα κλονιστεί σοβαρά, ενώ μοιραία οι δύο άντρες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι.

Τι θα δούμε αύριο 1/2

Επεισόδιο 87

Η Ευγενία δίνει τελεσίγραφο στον Μάρκο: Το πιστόλι σου ή εγώ. Η Γεωργία με τη σειρά της κάνει δύσκολη τη ζωή της Στέλλας. Προσπαθεί μάλιστα να πιάσει στα πράσα τον Στρατή, όμως εκείνος την παγιδεύει! Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα επικοινωνεί με τον Μάρκο κι εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει, ενώ ο Νικόλας ζητάει βοήθεια από τον Στέφανο, αλλά απογοητεύεται από την αντίδρασή του.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η χωροφυλακή ανακαλύπτει το πτώμα του Μήτσου την ώρα που ο Σπύρος είναι στο σπίτι της Μαργέτας έτοιμος να ξεκινήσει τη συνέντευξή τους. Ο Ιάσονας με τη σειρά του ζητάει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας για να τα βρουν με τον Φίλιππο και τη Δήμητρα. Αποτυγχάνουν αλλά αυτό θα τους ενώσει.