Άγρια Γη (31/1): «Δεν είναι αυτός που νομίζεις και καλό θα είναι να...» - Ο Άρης σε δύσκολη θέση

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (31/1): «Δεν είναι αυτός που νομίζεις και καλό θα είναι να...» - Ο Άρης σε δύσκολη θέση

Κατιγιστικές και ανατρεπτικές οι σημερινές 31/1 εξελίξεις για την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Αγρια Γη», με τον Άρη να έρχεται σε δύσκολη θέση και να προσπαθεί να τα μπαλώσει για ακόμη μια φορά. Θα τα καταφέρει;

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ο Μιχάλης μαθαίνει για το τεστ dna και εμποδίζει τον Λουκά να προχωρήσει. Κι όταν η Όλγα δει με τα μάτια της την εpωτική σχέση της Ελπίδας με τον Άρη, οργισμένη, δεν θα διστάσει να τον διώξει. Εκείνος όμως, δεν θα υπακούσει.

Αναλυτικά οι σημερινές 31/1 εξελίξεις για την «Άγρια Γη»

Επεισόδιο 94

Η Ελπίδα συγκρούεται με τη μητέρα της για τον Αρη. Τότε η Ολγα φροντίζει να της φυτέψει αμφιβολίες για εκείνον: «Δεν είναι αυτός που νομίζεις και καλό θα είναι να το καταλάβεις επιτέλους». Παράλληλα, ο Λουκάς προχωράει με τον έλεγχο DNA, παρά την παράκληση του Μιχάλη. Μόλις έχει το αποτέλεσμα, το στέλνει στον Ορέστη, που αμέσως ειδοποιεί την Ολγα. Εν τω μεταξύ, ο Αρης, που νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω του, αποφασίζει να φύγει και παρακαλεί τον Στέφανο να προσέχει τη Μυρτώ, όσο εκείνος θα λείπει: «Μην την αφήσεις από τα μάτια σου».

Τι θα δούμε αύριο Τετάρτη 1/2

Επεισόδιο 95

Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει και η Ολγα παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA, όπου διαπιστώνει πως ο Αρης δεν είναι αδελφός με τον Στέφανο, άρα δεν είναι και ο Νικόλας Γαλάνης. Ο Αρης παραξενεύεται με τη στάση της απέναντί του, όταν εκείνη του δείχνει ξανά εμπιστοσύνη και του ζητά να τη βοηθήσει να φτάσει στον Χρήστο: «Φέρθηκα ανόητα απέναντί σου και παρασύρθηκα από τον θυμό μου, σου ζητώ συγγνώμη! Ελπίζω να με συγχωρέσεις».

Την ίδια ώρα, ο Κωστής πάει στο νέο σπίτι του πατέρα του και είναι χαρούμενος με την προοπτική ότι θα έχει δικό του δωμάτιο στο σπίτι του Στέφανου. Παράλληλα, ο τελευταίος φιλοξενεί τη Μυρτώ στο σπίτι του και για ασφάλεια προσλαμβάνει μια κοπέλα για να την προσέχει, τη Ζωή, που είναι ευγενική, όμορφη και δείχνει να είναι η τέλεια επιλογή. Ο Θωμάς και ο Γρηγόρης διαπιστώνουν με ανακούφιση ότι η Ολγα δεν έχει μάθει τελικά την αλήθεια για την ταυτότητα του Αρη κι αυτό εξαιτίας του Λουκά, που έδωσε επί τούτου στο εργαστήριο άλλο DNA για σύγκριση: «Φρόντισα να αλλάξω τα στοιχεία», θα πει, ενώ η Ολγα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη.

Η Ελπίδα και ο Αρης εκφράζουν όλο και πιο θερμά τα αισθήματά τους, παρόλη την ανησυχία και την ενοχή εκείνου, αφού της κρύβει την αλήθεια. Η Ολγα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία προκειμένου να ελέγχει τις κινήσεις της Μυρτώς.