Τρία Μίλια (1/2): «Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να είμαι μαζί της» - Η σκηνή μεταξύ του Πέτρου και της Κλειώ που θα καθηλώσει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του STAR

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια (1/2): «Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να είμαι μαζί της» - Η σκηνή μεταξύ του Πέτρου και της Κλειώ που θα καθηλώσει

Νέος μήνας με νέα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά του Star, «Τρία Μίλια» και με πρωταγωνιστές την Κλειώ και τον Πέτρο. Το ζευγάρι που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την δραματική σειρά, στο σημερινό 1/2 επεισόδιο θα μας καθηλώσει με την σκηνή έρωτα που θα δούμε.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), η Δέσποινα αποφασίζει, τελικά, τι θα κάνει με το θέμα του διαζυγίου. Ο Τίμος βοηθάει τον Ευθύμη στην έρευνά του και κάνει μια απρόσμενη ανακάλυψη, που θα τους οδηγήσει στην πραγματική ταυτότητα του προσώπου που κρύβεται πίσω από το «Μάτι».

Αναλυτικά οι σημερινές 1/2 εξελίξεις για την σειρά «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 161

Ο Νικόλας, με αφορμή την εξαφάνιση του Στέφανου, προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Γεράσιμο, αλλά εκείνος παραμένει τυπικός απέναντί του. Ο Πέτρος κανονίζει με τον προπονητή του να γραφτεί σε έναν όμιλο στην Αθήνα, προκειμένου η Κλειώ να έχει ένα κίνητρο να περάσει τις εξετάσεις της και να πάει μαζί του. «Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να είμαι μαζί της. Δεν θέλω να μείνω πίσω», του εξηγεί. Ο Γεράσιμος ενημερώνει την Κάτια ότι βρέθηκε αγοραστής για το σπίτι τους.

Ο Ευθύμης, με τη βοήθεια του Τίμου και της Φωτεινής, προσπαθεί να παγιδεύσει τη Λίζα, προκειμένου να παραδεχτεί όλα όσα ξέρει. Αλλά και ο Μιχάλης έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο γραφείο του.

Τι θα δούμε την Πέμπτη 2/2

Επεισόδιο 162

Ο Στέφανος, ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, επιστρέφει και εμφανίζεται μπροστά στον αδελφό του. Ο Μιχάλης παθαίνει σοκ και ο Στέφανος του εξομολογείται την αιώνια έχθρα απέναντί του και του εξηγεί για ποιο λόγο ήθελε να τον βλάψει. Ο Τίμος, ο Ευθύμης και η Φωτεινή ανακρίνουν τη Λίζα, που παραδέχεται ότι το «Μάτι» είναι η μητέρα της. Της ζητούν να τους βοηθήσει να την παγιδεύσουν, αλλά το σχέδιο αποτυχαίνει. Η Κλειώ και ο Πέτρος λύνουν το μυστήριο της παρεξήγησης ανάμεσα στον Χάρη και στην Ελένη. Η Ματίνα επισκέπτεται τον Γεράσιμο και ανακοινώνει ότι αγόρασε το σπίτι του για να μένει εκεί η κόρη του Γεράσιμου, η Λίζα!