Άγρια Γη (1/2): «Φρόντισα να αλλάξω τα στοιχεία» - Το κουκούλωμα του Άρη για την εξέταση DNA

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (1/2):  «Φρόντισα να αλλάξω τα στοιχεία» - Το κουκούλωμα του Άρη για την εξέταση DNA

Τετάρτη (1/2) σήμερα και η τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ, «Άγρια γη» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε), ο Άρης, που νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω του, αποφασίζει να φύγει και παρακαλεί τον Στέφανο να προσέχει τη Μυρτώ, όσο εκείνος θα λείπει. Ο Γιώργος φτάνει πολύ κοντά στο να βρει τη Ρένα, αλλά τελευταία στιγμή τον αντιλαμβάνεται ο Περικλής και τον χτυπάει, αφήνοντάς τον αναίσθητο.

Αναλυτικά οι σημερινές 1/2 εξελίξεις για την σειρά «Άγρια Γη»

Επεισόδιο 95

Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει και η Ολγα παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA, όπου διαπιστώνει πως ο Αρης δεν είναι αδελφός με τον Στέφανο, άρα δεν είναι και ο Νικόλας Γαλάνης. Ο Αρης παραξενεύεται με τη στάση της απέναντί του, όταν εκείνη του δείχνει ξανά εμπιστοσύνη και του ζητά να τη βοηθήσει να φτάσει στον Χρήστο: «Φέρθηκα ανόητα απέναντί σου και παρασύρθηκα από τον θυμό μου, σου ζητώ συγγνώμη! Ελπίζω να με συγχωρέσεις». Την ίδια ώρα, ο Κωστής πάει στο νέο σπίτι του πατέρα του και είναι χαρούμενος με την προοπτική ότι θα έχει δικό του δωμάτιο στο σπίτι του Στέφανου.

Παράλληλα, ο τελευταίος φιλοξενεί τη Μυρτώ στο σπίτι του και για ασφάλεια προσλαμβάνει μια κοπέλα για να την προσέχει, τη Ζωή, που είναι ευγενική, όμορφη και δείχνει να είναι η τέλεια επιλογή. Ο Θωμάς και ο Γρηγόρης διαπιστώνουν με ανακούφιση ότι η Ολγα δεν έχει μάθει τελικά την αλήθεια για την ταυτότητα του Αρη κι αυτό εξαιτίας του Λουκά, που έδωσε επί τούτου στο εργαστήριο άλλο DNA για σύγκριση: «Φρόντισα να αλλάξω τα στοιχεία», θα πει, ενώ η Ολγα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη.

Η Ελπίδα και ο Αρης εκφράζουν όλο και πιο θερμά τα αισθήματά τους, παρόλη την ανησυχία και την ενοχή εκείνου, αφού της κρύβει την αλήθεια. Η Ολγα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία προκειμένου να ελέγχει τις κινήσεις της Μυρτώς.

Τι θα δούμε αύριο 2/2

Επεισόδιο 96

Η Κατερίνα θα συναντήσει τυχαία τον Στέφανο σε ένα καφέ και τελικά θα περάσουν μαζί τη νύχτα στο σπίτι του. Ο Κωστής, πικραμένος από τον χωρισμό των γονιών του και τη στάση της Ελπίδας, υπόσχεται στον Αρη ότι δεν πρόκειται να μπει ποτέ στο σπίτι του όσο αυτό περνάει από το χέρι του: «Δεν θα σε αφήσω ποτέ να γίνεις ο άντρας της μαμάς μου!

Θα κάνω τα πάντα για να σε εμποδίσω να μείνεις εδώ», του λέει. Η Ζωή έχει αρχίσει να κάνει πολλές ρωτήσεις που αφορούν στο παρελθόν της Μυρτώς και της Ολγας αλλά και για την ιστορία των κατοίκων της Αγριας Πλαγιάς και όλα δείχνουν πως κάτι κρύβει και δεν έχει έρθει στο χωριό μόνο για δουλειά.