Παράδεισος των κυριών (1/2): «Η εγώ ή αυτός, αποφάσισε» - Ο Πάρης βγαίνει εκτός ορίων

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών (1/2): «Η εγώ ή αυτός, αποφάσισε» - Ο Πάρης βγαίνει εκτός ορίων

Εχει ξημερώσει η μέρα που ο Παράδεισος πρόκειται κλείσει οριστικά και ο Ντίνος έχει παραδοθεί στη μοίρα του. Η ζωή του αλλάζει εντελώς, όμως σίγουρα οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στην σειρά Παράδεισος των κυριών είναι καταιγιστικές.

Οι σημερινές 1/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

«Σας υπόσχομαι ότι θα πάρω πίσω τον Παράδεισο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει», υπόσχεται στους εργαζόμενους. Ο Αποστόλης, λόγω των επιλογών της Ολγας, έρχεται σε σύγκρουση μαζί της, την ίδια ώρα που η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να πάρει μια απόφαση: «Εσύ θα αναλάβεις το μαγαζί κι εγώ θα σε βοηθήσω», του λέει.

Η Σύρμω είναι αναστατωμένη: «Εγώ λέω να τα μαζεύουμε να φύγουμε στο χωριό. Τι θα κάνουμε εδώ πέρα, χωρίς πελάτες πια; Θα πάρω τη Ζαχαρούλα και θα φύγουμε», ανακοινώνει. Την ίδια στιγμή η Λιζέτα προσπαθεί να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο με τη βοήθεια του Πασχάλη, να παραστήσει δηλαδή τον πατέρα της μικρής, αλλά τελικά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο εκείνη πίστευε.

Διαβάστε περισσότερα: Πάρθηκε η απόφαση στον ALPHA για την σειρά ο Παράδεισος των Κυριών

Ο Αγης έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα σημείο ζωής και η Βικτώρια ανησυχεί έντονα, κάτι το οποίο δεν ενστερνίζεται ο Χριστόφορος: «Μην κάνεις έτσι. Τίποτα δεν έχει πάθει. Τώρα θα τον μάθεις τον Αγη; Κάπου θα έχει πάει να βρει παρηγοριά», υποστηρίζει.

Η Ντέπυ κλονίζεται ψυχολογικά καθώς δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει τον Παράδεισο, αφού ο Ντίνος έχασε τα πάντα. Στο μεταξύ ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αποστόλη που είναι μαζί με τον Ζήση και αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος τελικά τον κατέστρεψε.

Τι θα δούμε αύριο 2/2

Οι υπάλληλοι του Παραδείσου περνώντας χρόνο με τη μικρή Ειρηνούλα, αρχίζουν να αναρωτιούνται ποια είναι η σχέση της με τον Ντίνο. Από την άλλη ο Ντίνος μέσα στον Παράδεισο έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη, καθώς μπαίνει στο μαγαζί με ύφος ιδιοκτήτη ο Πάρης με την Αμαλία.

Ο Χριστόφορος περνάει χρόνο με την Ντέπυ, με αφορμή τα δυσάρεστα νέα για τον Παράδεισο, προσπαθώντας να την καθησυχάσει, ενώ η επιστροφή του στο γραφείο τού επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς είχε περάσει νωρίτερα ο Αγης και τα είχε κάνει αν-κάτω ψάχνοντας αποδείξεις για όσα έμαθα. Η απελπιστική κατάσταση στο σπίτι του Μάρκου, οδηγεί τον Στέφανο να πάει δουλέψει σε οικοδομή.