Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Η ‘’Γη της ελιάς’’ με έχει αλλάξει προς...» - Οι δηλώσεις του τηλεοπτικού "Λεωνίδα"

Ο TikToker που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Η ‘’Γη της ελιάς’’ με έχει αλλάξει προς...» - Οι δηλώσεις του τηλεοπτικού

Το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης. Ο γνωστός TikToker και ηθοποιός της δραματικής σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς» που πριν από μερικούς μήνες είχε γενέθλια (δείτε εδώ πόσο είναι) μίλησε για την καθημερινή σειρά που συμμετέχει και όχι μόνο.

Επίσης, ο Ραφαής Καρυωτάκης μίλησε μεταξύ άλλων και για το επιτυχημένο προφίλ του στο Tik Tok, που φτάνει τους 1,3 εκατομμύρια ακολούθους, αλλά και τους λογούς που η ωραία εμφάνιση του δεν αρκεί για να εχει αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης: Γη της ελιάς: Τραγωδία - Πυροβολούν τον Λυκούργο στην καρδιά!

Οι δηλώσεις του Ραφαήλ Καρυωτάκη για την Γη της Ελιάς

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης υποδύεται τον «Λεωνίδα» στη «Γη της ελιάς». Τον γνωρίσαμε ως εργάτη στα κτήματα της οικογένειας Βρεττάκου, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη τους και πλέον είναι υπεύθυνος. Εκεί ερωτεύτηκε μια άλλη εργάτρια και έχουν σχέση. Ο αδελφός της είναι ένας συντηρητικός Μανιάτης και αυτή την περίοδο τους πιέζει να παντρευτούν για να μην εκτίθεται ο ίδιος στην τοπική κοινωνία.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης όμως, έχει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Τικ Τοκ με χιλιάδες followers, πολύ πριν λάβει μέρος στη σειρά.

«Η συμμετοχή μου στη ‘’Γη της ελιάς’’ με άλλαξε προς το καλύτερο. Στο παρελθόν δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Σκεφτόμουν πολύ τι θα πουν οι άλλοι».

Αναφερόμενος στο Τικ Τοκ και στον επιτυχημένο λογαριασμό του, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Το τικ τοκ με βοήθησε να ανακαλύψω κι άλλες πτυχές του εαυτού μου και να μη με νοιάζει τόσο η γνώμη των άλλων. Στο τικ τοκ έχω μια διαφορετική περσόνα από τον πραγματικό μου εαυτό».