Αυτό είναι το φινάλε του Maestro - Η αποκάλυψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα για την 2η σεζόν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτό είναι το φινάλε του Maestro - Η αποκάλυψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στο Κέντρο» βρέθηκε καλεσμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος φυσικά μίλησε για την σειρά του «Maestro», η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία και μάλιστα σε λίγο καιρό θα ταξιδέψει σε όλον τον πλανήτη, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αποκάλυψε μέσα σε όλα και το πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του β’ κύκλου (δείτε εδώ μερικά αποκλειστικά spoils) ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για το φινάλε της σειράς.

Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου» είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σχετικά με το φινάλε της σειράς αποκάλυψε: «Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει».