Σασμός (2/2): Νεκρός ο παπα Μιχάλης; Καρέ καρέ το βίντεο με την σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (2/2): Νεκρός ο παπα Μιχάλης; Καρέ καρέ το βίντεο με την σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Το σημερινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Σασμός, θα φέρει τα πάνω κάτω στην χωριό, αφού ο Παύλος θα σημαδέψει τον Αστέρη για να τον σκοτώσει, ωστόσο, ένα άλλο πρόσωπο θα μπει ανάμεσα τους για να αποφευχθεί το κακό.

Οι σημερινές 2/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν και αυτοί να πιάσουν τον Τόλη αλλά κανείς τελικά δεν τα καταφέρνει. Εκείνος αντίθετα, βρίσκεται με την πρώτη ευκαιρία με τον αγαπημένο του φίλο και μοιράζονται τα νέα τους μετά από καιρό. Οταν η κουβέντα πηγαίνει στον Μαθιό, ο Τόλης νιώθει να ιδρώνει. Παρόλο που έχει αποφασίσει να μιλήσει, ένας κόμπος τού στέκεται στον λαιμό.

Διαβάστε επίσης: «Είτε το θέλεις είτε όχι αυτό τον άντρα αγάπησε!» - Δείτε εδώ πρώτοι την πιο σπαρακτική σκηνή του 3/2 επεισοδίου

Τα ξαδέλφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται για ν’ αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη, που επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο και πηγαίνει να τον βρει.

Διαβάστε περισσότερα: «Τα φονικά θα συνεχίσουν να γίνονται! Ανάμεσα στις 2 οικογένειες...» - Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Οδύνη και φόβος - Τραγωδία για την Στέλλα

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει η Στέλλα θα γίνει ζευγάρι με τον Ευθύμη (δείτε εδώ πως και γιατί) αλλά ο έρωτας, όπως φαίνεται, δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ο Ευθύμης έχει δείξει πως είναι σκληρός, χωρίς κανέναν απολύτως φραγμό κι όταν έρθει η ώρα, δεν θα υπολογίσει κανέναν και τίποτα...καθώς το παρελθόν και ο στόχος του για εκδίκηση, τον έχει οδηγήσει στην παρανομία και σε κάθε τι αντισυμβατικό, η Στέλλα που είχε αναλάβει τις υποθέσεις του ως δικηγόρος, αποφασίζει να σταματήσει την επαγγελματική τους σχέση και του λέει ότι παραιτείται, αφού δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του στα μπερδέματά του.

Ο Ευθύμης όμως δεν πρόκειται να την αφήσει να φύγει τόσο εύκολα. Θα φροντίσει να της δώσει ένα δείγμα από το τι θα πάθει αν απομακρυνθεί από εκείνον. Θα την κάνει να τρομάξει για τη ζωή των δικών της ανθρώπων. Συγκεκριμένα όταν ο πατέρας της τραυματίζεται από ένα αυτοκίνητο που τον χτυπάει, ο Ευθύμης λέει στη Στέλλα ότι θα ήταν κρίμα να συμβαίνουν δυσάρεστα γεγονότα στην οικογένεια της, μετά την παραίτησή της από δικηγόρος του και την τρομοκρατεί για να το ξανασκεφτεί.