Σασμός: Η καρδιά της Αργυρώς γίνεται συντρίμμια - Σκοτώνεται και ο...

Σοκαριστική εξέλιξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Η καρδιά της Αργυρώς γίνεται συντρίμμια - Σκοτώνεται και ο...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24 δεν θα είναι καλό το τέλος του Σταύρου Πανταζή στη σειρά Σασμός (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο! Νεκρός ο Παπα Μιχάλης;). Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον Αστέρη και τον Μαθιό που τον κυνηγούν, τρακάρει με το αυτοκίνητο και η κατάστασή του θα είναι σοβαρή. Το νήμα της ζωής του θα κοπεί ξαφνικά...

Ο Σταύρος έχει τον μικρό Πετρή μαζί του, προκειμένου να εκδικηθεί την Αργυρώ για την επιστροφή της στην αγκαλιά του Αστέρη, και μόνο ο Βαγγέλης γνωρίζει πού βρίσκεται. Δεν μπορεί όμως να το αποκαλύψει πουθενά αφού έτσι έχει υποσχεθεί στον αδελφό του. Οταν λοιπόν η Αργυρώ, η Μαρίνα και ο Παύλος τον ρωτούν πού βρίσκεται, εκείνος επιμελώς αποφεύγει να τους απαντήσει, χρησιμοποιώντας φτηνές δικαιολογίες.

Και όσο ο Βαγγέλης δεν απαντάει, τόσο η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. «Εχω τρελαθεί άνθρωπέ μου. Δώσε μου μόνο ένα σημάδι πως το παιδί μου είναι καλά. Πες του να το φέρει πίσω και δεν θα μπλέξω την αστυνομία. Μόνο πες του να μας διαβεβαιώσει πως είναι καλά ο γιος μου», θα του πει η Αργυρώ ξανά και ξανά. Από το πλευρό της δεν θα λείψει ούτε για μια στιγμή ο Αστέρης, ο οποίος νιώθει την ανάγκη να της συμπαρασταθεί. Η αγάπη και το νοιάξιμο δεν περνά από κανέναν απαρατήρητα, ειδικά από την Καλλιόπη που βλέπει πλέον ξεκάθαρα πως καμία βεντέτα και κανένα μίσος δεν μπορεί να νικήσει τον έρωτα των δύο αυτών παιδιών.

Στο μεταξύ, ο Σταύρος περνά χρόνο με τον γιο του, αδιαφορώντας για την ανησυχία των οικογενειών που βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να εντοπίσουν το παιδί. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συνεχιστούν οι έρευνες και μάλιστα χωρίς τη χρήση περιπολικών έτσι ώστε να περνούν απαρατήρητοι και να φτάσουν στον στόχο τους γρηγορότερα. Ομως κάθε έρευνα αποδεικνύεται άκαρπη.

Η αγωνία όλων έχει κορυφωθεί. Οταν ο μικρός αρρωσταίνει, ο Σταύρος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση και καλεί τον αδελφό του να τον βοηθήσει. Ο Βαγγέλης αρχικά του προτείνει να παραδοθεί, όταν όμως βλέπει πως ο αδελφός του δεν είναι έτοιμος να κάνει πίσω, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Βαγγέλης στο πλευρό της Αργυρώς

Ο Βαγγέλης προδίδει στην Αργυρώ το σημείο που βρίσκεται ο γιος της. «Σε ευχαριστώ. Αυτό θα σου το χρωστάω για πάντα... Νομίζω πως θα πέθαινα αν περνούσα ακόμα μια μέρα χωρίς να έχω νέα από το παιδί μου», καταφέρνει μόνο του πει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Μαζί με τον Μαθιό και τον Αστέρη μπαίνουν στο αυτοκίνητο με σκοπό να πάνε να τους βρούνε, όμως ο Σταύρος από τη συμπεριφορά του αδελφού του έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως το τέλος του πλησιάζει. Η στιγμή που θα αποχωριστεί το παιδί του έφτασε κι εκείνος θα πρέπει να σκεφτεί γρήγορα τι πρέπει να κάνει. Οταν πλέον βλέπει από μακριά το αυτοκίνητο του Αστέρη να πλησιάζει την κρυψώνα του, μπαίνει στο δικό του όχημα και φεύγει με άγνωστη κατεύθυνση. Το αυτοκίνητο των Σταματάκηδων σταματά για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι δηλαδή η Αργυρώ να κατέβει και να τρέξει στο παιδί της, και έπειτα συνεχίζει.

Ο Σταύρος τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προκειμένου να χάσουν τα ίχνη του, όμως τελικά αυτό που καταφέρνει είναι να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να χτυπήσει άσχημα. Μαθιός και Αστέρης καλούν ασθενοφόρο και ο Σταύρος διακομίζεται γρήγορα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί θα βρεθεί μετά από λίγη ώρα και η Αργυρώ. Ο γιατρός θα τους ενημερώσει για τη σοβαρότητα της κατάστασης από τα πρώτα λεπτά, όμως κανείς δεν θα είναι σε θέση να τον βοηθήσει. Τα γοερά κλάματα του Βαγγέλη λίγες ημέρες μετά, θα προδώσουν το άσχημο τέλος του αδελφού του. Ακόμα ένας θάνατος έρχεται για να «βουτήξει» την Ανω Ποριά σε θρήνο.

Ένα μυστήριο καλύπτει το ατύχημα του Τάσου

Σασμός Ένα μυστήριο καλύπτει το ατύχημα του Τάσου

Εκτός από τον Σταύρο, ατύχημα θα έχει και ο πατέρας της Στέλλας, λίγες ώρες από την απόφασή της να αποδεσμευτεί από τις δουλειές του Ευθύμη Φαρμάκη. Μόνο που η όμορφη δικηγόρος δεν είναι αποφασισμένη να το αφήσει έτσι. Θα κατηγορήσει ευθέως τον εργοδότη της για το μυστήριο ατύχημα του Τάσου, όμως δυστυχώς για εκείνη δεν θα πάρει τις απαντήσεις που ψάχνει. Αντίθετα, θα πειστεί πως η απαλλαγή της από τις δουλειές του Ευθύμη δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Για μια ακόμη φορά η Αιμιλία θα είναι αυστηρή απέναντί της και θα της πει να προσέχει τις κινήσεις της, προτού αποβούν μοιραίες.

Βαγγέλης και Ντίνα... μαζί!

Η όμορφη αστυνομικός φαίνεται πως έχει αρχίσει να συνδέεται στενά με τον Βαγγέλη Πανταζή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο μαγαζί του Λευτέρη και το ενδιαφέρον ήταν από την πρώτη στιγμή αμοιβαίο. Οπως φαίνεται, η πρώην αγαπημένη του Αντώνη θα κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή της και μάλιστα όταν διαπιστώσει πως ο Βαγγέλης κινδυνεύει να μπλεχτεί ακόμα περισσότερο με τις δουλειές του Ευθύμη, θα θελήσει να τον προστατεύσει. Αυτός θα είναι και ο μόνιμος τσακωμός τους αφού ο Βαγγέλης εκτιμά τον Ευθύμη που τον στήριξε στα πρώτα του βήματα στην Κρήτη.

Νικηφόρος & Νάντια αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA

Νικηφόρος & Νάντια αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA Σασμός

Η έλξη που έχει αρχίσει να αισθάνεται ο Νικηφόρος για τη Νάντια ολοένα και μεγαλώνει, όμως εκείνη επιμένει πως δεν μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ τους γιατί είναι αδέλφια. Τότε ο γιος της Βασιλικής, διατηρώντας ακόμα αμφιβολίες στο μυαλό του, της προτείνει να κάνουν τεστ DNA για να σιγουρευτούν. Η Βασιλική θα είναι τελείως αρνητική με την ιδέα, όμως ο Μαθιός θα υποστηρίξει τα δύο νέα παιδιά που θέλουν να είναι σίγουρα πριν κάνουν κάτι που θα έχει αντίκτυπο στις ζωές τους μετέπειτα. Στο μεταξύ, η Νάντια απολαμβάνει καθ’ όλα τη φιλοξενία που της προσφέρουν ο Μαθιός με τη Βασιλική αφού για πρώτη φορά στη ζωή της βιώνει την οικογενειακή θαλπωρή.