Παράδεισος των κυριών (2/2): O Ντίνος αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη - Μπαίνει στο μαγαζί ο...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών (2/2): O Ντίνος αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη - Μπαίνει στο μαγαζί ο...

Καταιγιστικές αναμένονται οι σημερινές 2/2 εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών (δείτε εδώ κι ένα συγκλονιστικό spoiler). Απόψε, η Αμαλία θα κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη, ενω ο Ντίνος ζει την απόλυτη δυστυχία.

Οι σημερινές 2/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Οι υπάλληλοι του Παραδείσου περνώντας χρόνο με τη μικρή Ειρηνούλα, αρχίζουν να αναρωτιούνται ποια είναι η σχέση της με τον Ντίνο. Από την άλλη ο Ντίνος μέσα στον Παράδεισο έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη, καθώς μπαίνει στο μαγαζί με ύφος ιδιοκτήτη ο Πάρης με την Αμαλία.

Ο Χριστόφορος περνάει χρόνο με την Ντέπυ, με αφορμή τα δυσάρεστα νέα για τον Παράδεισο, προσπαθώντας να την καθησυχάσει, ενώ η επιστροφή του στο γραφείο τού επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς είχε περάσει νωρίτερα ο Αγης και τα είχε κάνει αν-κάτω ψάχνοντας αποδείξεις για όσα έμαθα. Η απελπιστική κατάσταση στο σπίτι του Μάρκου, οδηγεί τον Στέφανο να πάει δουλέψει σε οικοδομή.

Διαβάστε επίσης: Τα πάνω κάτω στον Παράδεισο των Κυριών: «Η Μιράντα έχει...» - Αποκλειστική αποκάλυψη!

Τι θα δούμε αύριο 3/2

Απέραντη θλίψη επικρατεί στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά σχετικά με την υπόθεση του Αγη και η Βικτώρια, καταρρακωμένη, ζει την απόλυτη δυστυχία, καθώς η αστυνομία εντοπίζει το αυτοκίνητο του Αγη σε έναν γκρεμό, αλλά όχι τον Αγη. Ο Χριστόφορος παλεύει να κρατήσει μια αχτίδα φωτός αλλά τα γεγονότα τον υπερβαίνουν και τον καταβάλλουν.

Σε δύσκολη κατάσταση επίσης βλέπουμε την οικογένεια Βασιλείου, καθώς ο Αποστόλης ξεσπά εναντίον της Αμαλίας: «Δεν θα μας κάνεις εσύ κουμάντο εδώ μέσα. Σε βάλαμε στο σπίτι μας και τον πιέσαμε να σε παντρευτεί μόνο και μόνο επειδή είσαι έγκυος», της τονίζει. Την ίδια ώρα, στον Παράδεισο οι υπάλληλοι βρίσκονται ενώπιον ενός διλήμματος που θα καθορίσει το πώς -και αν- θα συνεχιστεί η λειτουργία του καταστήματος. Τέλος, ο Ντίνος επισκέπτεται τους Μπουραντάδες μαζί με ένα πρόσωπο-κλειδί, τη γυναίκα του Χρηστίδη, που αν επιβεβαιώσει την ταυτότητα της Βικτώριας, τα πράγματα για εκείνη θα γίνουν ακόμη πιο βασανιστικά.