Άγρια Γη (3/2): Ένα βήμα πριν πιάσουν την Όλγα - Ο Άρης είναι αποφασισμένος να την καταστρέψει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΪ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (3/2): Ένα βήμα πριν πιάσουν την Όλγα - Ο Άρης είναι αποφασισμένος να την καταστρέψει

Το απόγευμα της Παρασκευής 3/2 θα κλείσει η εβδομάδα για την σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που αγγίζει), και το επεισόδιο αυτό πρόκειται να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση και στους πρωταγωνιστές, αλλά και στους τηλεθεατές.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς "Άγρια Γη"

Μάλιστα σκέφτεται να επικοινωνήσει με την Όλγα παρά τα όσα της έχουν πει ο Στέφανος και η Μυρτώ. Η σχέση του Άρη και της Ελπίδας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Κωστής βάζει εμπόδια στο να βρίσκεται η μητέρα του μαζί του. Στο μεταξύ, ο Άρης καταστρώνει σχέδιο για να παγιδέψει την Όλγα ζητώντας από τον Χρήστο να τον βοηθήσει ως δόλωμα. Ταυτόχρονα, εκμυστηρεύεται στον Στέφανο πως αποφάσισε να πάει να μείνει μόνιμα στο χωριό. Ο Μιχάλης ξαναγυρίζει στο Σώμα.

Η Ρόζα αναγνωρίζει τον Περικλή στη φωτογραφία, ενώ η Ρένα θα καταφέρει να του ξεφύγει, τουλάχιστον για την ώρα. Ο Γιώργος φτάνει πολύ κοντά στο να τη βρει, αλλά τελευταία στιγμή τον αντιλαμβάνεται ο Περικλής και τον χτυπάει, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Όμως, έχει προλάβει να τοποθετήσει τον κοριό στο αμάξι του ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει τη Ρένα, οπλισμένος και έτοιμος για όλα αυτή τη φορά. Η υπόθεση της Νάντιας παίρνει μια αναπάντεχη τροπή και ο Μάνος βλέπει ίσως ένα φως μετά την πρόθεση της Χαράς να πει την αλήθεια.

Η κοπέλα αθωώνεται και μετακομίζουν στο ίδιο σπίτι με τον Μάνο. Μόνο που στο χωριό έχει φτάσει η Εύα, μια κοπέλα που φαίνεται να ήταν παλιά ζευγάρι με τον Μάνο. Ο Αντώνης και ο Γιώργος κάνουν τα πάντα για να εντοπίσουν τον Περικλή που κρατάει ακόμα τη Ρένα. Φτάνουν όμως πολύ αργά στο σπίτι που την έκρυβε, αφού ο αδίστακτος άντρας την έχει ήδη πάρει από εκεί. Ο Γιώργος και ο Αντώνης εντοπίζουν τη Ρένα που έχει μεταφερθεί σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.