Τρία Μίλια (3/2): «Κάποτε με απέρριψες ενώ είχα το παιδί σου» - Αποκαλύψεις φωτιά με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του STAR

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια (3/2): «Κάποτε με απέρριψες ενώ είχα το παιδί σου» - Αποκαλύψεις φωτιά με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο

Παρασκευή (3/2) σήμερα και η καθημερινή σειρά του Star, «Τρία Μίλια» έρχεται με ένα ακόμη επεισόδιο που θα βάλουμε σιγά σιγά τα γεγονότα σε σειρά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε σε τηλεθέαση), η Κλειώ και ο Πέτρος λύνουν το μυστήριο της παρεξήγησης, ανάμεσα στον Χάρη και στην Ελένη. Η Ματίνα επισκέπτεται τον Γεράσιμο και την Κάτια και τους ανακοινώνει ότι αγόρασε το σπίτι τους, για να μένει εκεί η κόρη του Γεράσιμου, η Λίζα!

Αναλυτικά οι σημερινές 3/2 εξελίξεις για την σειρά «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 163

Η Ματίνα απειλεί με το όπλο της την Κάτια, ενώ αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι θέλει να του στερήσει τα πάντα για να τον κάνει να πληρώσει, επειδή την απέρριψε στο παρελθόν. Εκείνη τη στιγμή, φτάνουν ο Μιχάλης και ο Στέφανος και η Ματίνα σημαδεύει τον Μιχάλη, αλλά ο Στέφανος μπαίνει μπροστά. Την ίδια στιγμή, φτάνει και η Λίζα και απειλεί με όπλο τη μητέρα της.

Η Δέσποινα ανακοινώνει στον Τίμο και στις κόρες της την απόφασή της να παραμείνουν μια ενωμένη οικογένεια. Ο Χρόνης βρίσκει την ιδανική λύση στο θέμα της μετάθεσης του Λάμπη, ενώ η παρεξήγηση του Χάρη και της Ελένης λήγει.

Δεκατέσσερις μήνες μετά, οι κακές μέρες για τη Δρακόνησο φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν και ένας γάμος γεμίζει χαρά τους κατοίκους του νησιού! Τα ψέματα, οι εντάσεις και τα μυστικά έχουν δώσει τη θέση τους στην ενότητα, στην αγάπη και στην ηρεμία! Από τη Δρακονήσο, φαίνεται πλέον πολύ καθαρά η γραμμή του ορίζοντα, που εκτείνεται στα τρία μίλια.