Μαίρη Μαίρη Μαίρη (3/2): Άλλο ένα μεγάλο ερωτικό δίλημμα για τη Μαίρη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Mega

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (3/2): Άλλο ένα μεγάλο ερωτικό δίλημμα για τη Μαίρη

Παρασκευή (3/2) σήμερα και η εβδομαιδιαία σειρά του MEGA, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» έρχεται με ένα ακόμη άκρως χιουμοριστικό και αγαπησιάρικο επεισόδιο. Παρά τα όσα ακούγονται για την σειρά (δείτε εδώ τι) θα την απολαύσουμε με νέα και μπερδεμένα επεισόδια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο , η Μαίρη είναι εpωτευμένη με τον 22χρονο Βύρωνα. Κι ενώ έχει αποδεχτεί τον έpωτά της με έναν νεότερό της άντρα, η διαφορά ηλικίας κάνει και πάλι την εμφάνισή της, αυτή τη φορά από την ανάποδη: ξαφνικά γνωρίζει στο γραφείο έναν γοητευτικό πενηντάρη, τον Παύλο.

Αναλυτικά οι σημερινές εξελίξεις στο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»

Επεισόδιο 20

Μαίρη (Νίκη Λάμη): νιώθει πολύ όμορφα με τον 22χρονο Βύρωνα, αλλά στο μυαλό της περνάει όλο και πιο συχνά ο γοητευτικός πενηντάρης Παύλος (Κρατερός Κατσούλης). Αλλο ένα μεγάλο εpωτικό δίλημμα ξεκινά για τη Μαίρη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): προκειμένου να αναζωογονήσει την εpωτική της ζωή με τον Γιώργο αποφασίζει να τον κάνει να ζηλέψει, μήπως και με αυτόν τον τρόπο αναζωπυρώσει το χαμένο πάθοs.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): έχει να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά την υστερία του άντρα της. Ο Κώστας, ο οποίος νομίζει ότι η μονάκριβη κορούλα του είναι ακόμη τεσσάρων ετών, πανικοβάλλεται όταν του μπαίνει η ιδέα ότι η Κωνσταντίνα φλερτάρει με έναν συμμαθητή της.