Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας ζητά την κηδεμονία του Στάθη - Η αστυνομία ανακρίνει την Βικτώρια και ανακαλύπτει ότι...

Οι εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ για την Δευτέρα 6/2

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας ζητά την κηδεμονία του Στάθη - Η αστυνομία ανακρίνει την Βικτώρια και ανακαλύπτει ότι...

Το βράδυ της Δευτέρας 6/2 έρχεται νέο επεισόδιο για την σειρά της ΕΡΤ (δείτε τα νούμερα που σημειώνει το κανάλι), Κάνε ότι κοιμάσαι, και φαίνεται πως ο χαμός του Βανδώρου έχει δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων που επηρεάζει τις ζωές όλων, με τις έρευνες να εντείνονται ακόμη περισσότερο.

Όλα όσα θα δούμε (6/2) στο Κάνε ότι Κοιμάσαι

Ύστερα από την τραγική κατάληξη του Βανδώρου, ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει τον Στάθη, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ. Ο Παύλος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του εγκλήματος. Ο Ισσαρης τώρα αναγκάζεται να πει την αλήθεια στην ανακρίτρια σχετικά με τις μυστικές του επαφές με τον δικηγόρο του Βανδώρου και το σχέδιό του.

Επιβεβαιώνει ότι ο Βανδώρος ήταν αθώος από την αρχή της έρευνας, αλλά οι αποκαλύψεις που κάνει επιδεινώνουν τη θέση του. Στο μεταξύ η Πολέμη προσπαθεί να βρει τρόπο να αποδεσμευτεί από την υπόθεση χωρίς να εξοργίσει τον Μάνο και τους συνεργάτες του. Ο Μάκης πάλι στο σχολείο αντιμετωπίζει την αγανάκτηση των συμμαθητών του για όσα έκανε. Στην κατάθεσή του στη Βάλβη, παραδέχεται ότι ο ίδιος παρέδωσε το επίμαχο βίντεο στον Βανδώρο.

Κάνε ότι κοιμάσαι

Η Αννα φαίνεται ότι φοβάται τον αξιωματικό που βοηθάει τη Βικτώρια, χωρίς όμως να αποκαλύπτει στον Ισσαρη τους λόγους. Η Σοφία έχει ενοχές για τη στάση της απέναντι στον Βανδώρο και αναλαμβάνει να τον βοηθήσει. Για να βοηθήσει τον έφηβο μαθητή του, ο Νικόλας αποφασίζει να ζητήσει τη νόμιμη κηδεμονία του Στάθη. Ο Ισσαρης επιδιώκει να γνωρίσει καλύτερα τον αξιωματικό της Υπηρεσίας Πληροφοριών που τόσο φοβάται η Άννα και που κατάφερε να απαλλάξει τη Βικτώρια από τις κατηγορίες.

Η Νάσια επιμένει να γίνει η νονά του παιδιού της Ζωής. Όταν την πλησιάζει η Αμάρα (Έφη Λιάλιου), της ξεφεύγει το θέμα της εγκυμοσύνης. Η Αμάρα συνειδητοποιεί ότι το παιδί της μαθήτριας είναι του Στράτου και αρχίζει να παρακολουθεί τη Ζωή. Η Βικτώρια διεκδικεί την κηδεμονία του Στάθη και του προτείνει να ζήσει μαζί της. Συγχρόνως, προσπαθεί με τρόπο να του εξηγήσει την καχυποψία της για τον πατέρα του και τη σχέση του με την αδελφή της.