Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια: Απόψε η πρεμιέρα του β κύκλου - Συγκλονίζουν οι εξελίξεις

Όσα θα δούμε σήμερα στο OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια: Απόψε η πρεμιέρα του β κύκλου - Συγκλονίζουν οι εξελίξεις

Απόψε 4/2, κάνει πρεμιέρα ο β κύκλος της σειράς Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια, μέσα από τη συχνότητα του OPENtv. Ο Νικολαΐδης αποκαλύπτει στην Ειρήνη και τη Λουσίν την πραγματική τους σχέση. Την ώρα που η Ιφιγένεια κινδυνεύει από τον Χασάν, ο Δημοσθένης είναι πολύ κοντά αφού την παρακολουθεί.

Οι σημερινές 4/2 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Κόκκινο Ποτάμι

Η Ιφιγένεια, αφού ξεφεύγει από τον Ζαχάρωφ, καταφεύγει στο βιβλιοπωλείο του Ορφέα. Ο Δημοσθένης την αναζητά, αλλά του κρύβουν την αλήθεια. Στο μεταξύ ο Νίκος προσπαθεί να συναντήσει την Ανθή και καταλαβαίνει τι συμβαίνει και τους πραγματικούς λόγους που την ήθελε ο Σίμος. Στο μεταξύ, πριν φύγουν με τον Γρηγόριο για τη Σαμψούντα, ο Νικολαΐδης αποκαλύπτει στην Ειρήνη και τη Λουσίν την πραγματική τους σχέση. Ιφιγένεια και Λάζος ξεκινούν για τη Σαμψούντα και ο Δημοσθένης προτείνει στον Ζαχάρωφ να τον χρηματοδοτήσει για να τους βρει εκεί.

Ο Δημοσθένης παρακολουθεί την Ιφιγένεια

Ενώ διεξάγεται η συνδιάσκεψη των Παρισίων, ο Κεμάλ προετοιμάζει την αντίδρασή του και -μεταξύ άλλων- ζητά και τη συνδρομή του Ισμαήλ. Την ίδια ώρα, με το που κατεβαίνει από το καΐκι, η Ιφιγένεια βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χασάν. Εκείνος την αναγνωρίζει, την αιχμαλωτίζει και την οδηγεί στον Οσμάν, που την εντάσσει στην πορεία θανάτου, ενώ ο Δημοσθένης παρακολουθεί.

Οι αποκαλύψεις του Μανούσου Μανουσάκη για τον β κύκλο

«Στην Σμύρνη θα καταλήξει η σειρά εκεί τελειώνει κορυφώνεται αυτό το δράμα του ελληνισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μανούσος Μανουσάκης.