Σασμός (6/2): Πένθιμες ώρες για την Αργυρώ - Η είδηση για τον Αστέρη που την σοκάρει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (6/2): Πένθιμες ώρες για την Αργυρώ - Η είδηση για τον Αστέρη που την σοκάρει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός, καθώς ο Πέτρος θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα εκδικηθεί τον Σταύρο μετά την αποκάλυψη πως είναι ερωτευμένοι με την Αργυρώ. Θα τον απαγάγει και η κοπέλα θα περάσει άσχημα, ειδικά λίγες ημέρες πριν θρηνήσει για τον γιο της...

Οι σημερινές 6/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Ενώ όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά στην Ανω Ποριά, η εξαφάνιση του Αστέρη διαδίδεται στο χωριό και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να απειλεί θεούς και δαίμονες και ο Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο του τον αδελφό του. «Πού είναι το κοπέλι μου; Πού είναι ο αδελφός σου, Μαθιό μου;» αναρωτιέται αλλά δεν περιμένει απάντηση. «Αν υποψιαστώ πως αυτός ο καταραμένος ο Βρουλάκης έχει βάλει τη χέρα του, θα το μετανιώσει πικρά. Εφυγε ο Βασίλης μου και νομίζει πως εκείνος τώρα θα κάνει κουμάντο στο χωριό. Ομως δεν του τα είπανε καλά. Βγες και ψάξε τον αδελφό σου. Με ακούς; Ψάξε και στης Βρουλάκαινας το σπίτι, ψάξε παντού. Μόνο φέρτον μου πίσω», του παραγγέλνει και ο Μαθιός δεν έχει άλλη επιλογή.

Παράλληλα η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στον Πετράκη και να μην πανικοβληθεί από την εξαφάνιση του αγαπημένου της, για την οποία μιλά κάθε ζωντανός οργανισμός. Λίγο αργότερα, η Αιμιλία ανακοινώνει στον Δημήτρη τις αποφάσεις της. «Μάλλον ήταν ως εδώ για εμάς. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε παρακάτω. Δεν έπρεπε να σε αφήσω εξ αρχής να μπεις στη ζωή μου, Δημήτρη. Αρκετά μπερδεμένα ήταν όλα μέχρι τότε. Ησουν φίλος του άντρα μου κι εγώ είχα ανάγκη από κάπου για να πιαστώ. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ίσως τελικά ποτέ να μην τον ξεπέρασα. Η ζωή μάς δίνει μια δεύτερη ευκαιρία και θα την εκμεταλλευτούμε», του ανακοινώνει. Ο Δημήτρης παραμένει σκεφτικός και της λέει να πάρει τον χρόνο της να σκεφτεί.

Να σημειώσουμε πως ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε το τέλος του Σασμού σε μια πρόταση 7 λέξεων.

«Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Ισως κουραστήκαμε και οι δύο από τα προβλήματα, τις δουλειές μας, όλα. Ας σκεφτούμε και οι δύο τι θέλουμε και το μέλλον είναι μπροστά για να μας υποδείξει αν πρέπει ή όχι να είμαστε μαζί», της λέει. Η πόρτα πίσω της κλείνει και τηλεφωνεί στην πιστή της φίλη Σοφία για να μιλήσουν για την εξέλιξη της συζήτησης που είχε με τον Δημήτρη. Ομως η Αιμιλία δεν προλαβαίνει να της πει και πολλά καθώς η φίλη της τής μεταφέρει τα νέα του χωριού που τη συγκλονίζουν. Ολοι είναι αναστατωμένοι.

Διαβάστε επίσης: Η καρδιά της Αργυρώς γίνεται συντρίμμια - Σκοτώνεται και ο...

Ο Μύρος κάνει μια αποφασιστική κίνηση προς την Ασπα που ξαφνιάζεται. Δεν είναι η πρώτη φορά που της δείχνει την αδυναμία που της έχει, αλλά η Ασπα έχει ήδη αρχίσει να νιώθει διαφορετικά γι’ αυτόν τον άντρα που κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει την ηρεμία και την ασφάλειά της. Φαίνεται πως η δική τους ιστορία τώρα έχει αρχίσει να γράφεται και μάλιστα με χαρούμενα γράμματα.

Στο μεταξύ η οικογένεια του Παντελή Αγγελάκη ενώνεται και πάλι. Η Αννα επιστρέφει στο σπίτι της που τόσο της έλειψε και ο Παντελής υπόσχεται στο εξής να μην της κρατάει τίποτα μυστικό. Εξίσου χαρούμενη και έτοιμοι για μια νέα αρχή είναι η Θοδώρα και ο Μανόλης. Μοιράζονται τα νέα τους, ο τελευταίος εξηγεί σε όλους πως το όνειρό του για τα θερμοκήπια έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα και η Θοδώρα δείχνει πιο καλά από κάθε άλλη φορά.

Spoiler "φωτιά" από τον Ορφέα Αυγουστίδη για τον Σασμό

Οι εβδομάδες περνούν και η τηλεοπτική σειρά του Alpha, σε καθημερινή βάση προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό της, όπως με τον Σταύρο (δείτε εδώ τα σχόλια που λαμβάνει). Βέβαια, ο Ορφέας Αυγουστίδης για ακόμη μια φορά μετά την τελευταία του ανακοίνωση, σχετικά με το τέλος της σειράς (δείτε εδώ τα όσα αποκάλυψε) έδωσε ένα ακόμη σημαντικό spoiler.

Το πρωί της Δευτέρας (30/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή Happy Day, ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για την σειρά του Alpha και έδωσε "ψωμάκι" στους πιστούς τηλεθεατές της σειράς. Ο γνωστός ηθοποιός, ρωτήθηκε για το εάν θα μάθει οτι ο μικρός Πετρής είναι γιός του και ο ίδιος απάντησε.

«Α δεν ξέρω. Ο Αστέρης δεν το υποψιάζεται, γιατί ο αστέρης είναι rantablan δεν είναι τίποτα, δεν περνάει τίποτα εκεί και ότι έχει αποφασίσει να πιστέψει αυτό είναι, τίποτα», είπε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Στην συνέχεια, μίλησε για τον Γιώργο Χριστοδούλου, που αρχίζι να βγάζει έναν πιο εκδικητικό χαρακτήρα, «Ωραίος, βασικά πολύ ωραίος ηθοποιός ο Γιώργος τον ευχαριστιέμαι πολύ».