Άγρια Γη (6/2): «Θέλω να μείνω μόνη μου» - Χωρισμός "βόμβα" στο αποψινό επεισόδιο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγρια Γη (6/2): «Θέλω να μείνω μόνη μου» - Χωρισμός

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν σήμερα 6/2 στην σειρά Άγρια Γη και για ακόμη μια φορά θα αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι σημερινές 6/2 εξελίξεις της Άγριας Γης

Η Ρένα επιστρέφει σπίτι μετά την περιπέτειά της, αλλά τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Η σχέση της με τον Αντώνη περνάει κρίση και αποφασίζει να τον εγκαταλείψει: «Θέλω να μείνω μόνη μου, το έχω ανάγκη! Αν με είχες ακούσει, τώρα δεν θα είχα ζήσει όλα αυτά», του λέει παρά τις προσπάθειες εκείνου να της αλλάξει γνώμη. Στο μεταξύ, μια ξαφνική αδιαθεσία της Μυρτώς θέτει σε κίνδυνο το μυστικό τής ταυτότητας του Αρη μπροστά στον Στέφανο.

Ταυτόχρονα, η Ζωή συμμαχεί με την Ολγα και δέχεται να κατασκοπεύει τη Μυρτώ για λογαριασμό της: «Θέλω να ελέγχεις τα πάντα, να ακούς και να βλέπεις τα πάντα! Και η παραμικρή λεπτομέρεια ίσως φανεί πολύτιμη! Θα πληρωθείς καλά γι’ αυτή τη δουλειά». Η Νάντια βλέπει τον Μάνο με την Εύα και ο πρώτος τους καβγάς είναι γεγονός. Οταν εκείνος βλέπει ότι η Εύα έχει μετακομίσει απέναντί τους, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο Ορέστης του αναθέτει να εντοπίσει τον Χρήστο, την ώρα που ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα, για να παγιδέψουν επιτέλους την Ολγα. Παράλληλα, εκείνη αναθέτει στον Γιώργο να κάνει κάτι που πιστεύει ότι θα κλονίσει την αξιοπιστία της Μυρτώς για όσα ισχυρίζεται.

Τι θα δούμε αύριο, 7/2;

Ο Στέφανος υποπτεύεται την αδυναμία της Μυρτώς προς τον Αρη και της το λέει: «Εχεις μεγάλη αδυναμία στον Αρη. Είναι ξεκάθαρο αυτό». Ο Μάνος ζητάει από την Εύα να μην ελπίζει πως θα τα ξαναβρούν, παρότι εκείνη επιμένει δήθεν πως δεν τον έχει ξεπεράσει. «Είμαι ερωτευμένος με τη Νάντια και μην τρέφεις ελπίδες ότι θα είμαστε ξανά μαζί. Δεν σε θέλω και κοίτα να το καταλάβεις νωρίς να προχωρήσεις τη ζωή σου», της

ξεκαθαρίζει. Η Νάντια γίνεται έξαλλη με την παρουσία της και απαιτεί από τον Μάνο να τη διώξει. Παράλληλα, η Ελπίδα με τον Αρη δένονται όλο και πιο πολύ, αν και εκείνος έχει ενοχές που της κρύβει την αλήθεια. Η Χριστίνα δέχεται να αναλάβει την αξιολόγηση της Μυρτώς για να την βοηθήσει, ενώ η Μυρτώ υποψιάζεται τη Ζωή και λέει στον Στέφανο τις ανησυχίες της: «Δεν μου αρέσει αυτή η κοπέλα, νομίζω κάτι κρύβει. Δεν είναι αυτό που δείχνει, να την προσέχεις». Εκείνος όμως δείχνει να έχει άλλη γνώμη: «Νομίζω είσαι υπερβολικά καχύποπτη με τους ανθρώπους. Μια χαρά κοπέλα είναι».

Η Ολγα στήνει ένα μικρό σχέδιο στον Ορέστη για να τον εκθέσει για τη σχέση τους, ώστε να βγει απ’ό την υπόθεση του Χρήστου και να δράσει η ίδια.