Παγιδευμένοι (7/2): Η Άννα απελπίζεται - Η απόφαση του Δημήτρη αλλάζει τις ζωές τους

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (7/2): Η Άννα απελπίζεται - Η απόφαση του Δημήτρη αλλάζει τις ζωές τους

Μετά την έντονη σκηνή ανάμεσα σε Δημήτρη και Άννα στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τις αντιδράσεις στο twitter), την Τρίτη 7/2 αναμένεται να δούμε, τη δικηγόρο να κάνει συνταρακτικές δηλώσεις στον εισαγγελέα.

Οι σημερινές (7/2) εξελίξεις στου Παγιδευμένους

Η Αννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να ενώσουν τις σκόρπιες αναμνήσεις της για να φτάσουν στην αλήθεια. Ολα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Αγγελου ήταν γυναίκα. Την ίδια ώρα ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί τα πράγματα, τώρα που η Δανάη γνωρίζει την αλήθεια, ενώ η Δανάη παίρνει μια απόφαση που ταράζει τη Νατάσσα. «Θα μείνω στο σπίτι του Ανδρέα. Δεν γυρίζω πίσω», της ανακοινώνει. Ο Αλέκος πάλι συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Αννα πίσω στη φυλακή.

Η Αννα με τη σειρά της μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του εισαγγελέα και η αντίδρασή της θα είναι απρόβλεπτη… Δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας θυσίας. «Μου έδωσες τον λόγο σου ότι δεν θα καταστρέψεις την καριέρα σου. Γιατί το έκανες; Εξαιτίας μου;», του φωνάζει. «Οχι εξαιτίας σου. Εξαιτίας μου. Επειδή το ήθελα. Επειδή βαρέθηκα να είμαι σε ένα μέρος κλειδωμένος. Είμαι άνθρωπος, έχω αισθήματα. Μπορώ να βρεθώ σε άλλη θέση. Εσύ δεν έλεγες ότι δεν έχω κάνει κάτι τρελό στη ζωή μου; Εκανα. Είμαι στην πλευρά που δεν ξέρω τίποτα, αλλά θέλω να δοκιμάσω», της απαντάει. Ομως εκείνη είναι πολύ θυμωμένη για να τον ακούσει.

Μέσα σε όλα ο Ακης μπλέκει τον Θοδωρή, τη Νεφέλη, τη Δανάη και τη Λίνα σε άλλη μια παράνομη δοσοληψία που θα αποδειχθεί επικίνδυνη για την παρέα των παιδιών, ενώ η Χρύσα έρχεται αντιμέτωπη με μια συγκλονιστική αποκάλυψη σε σχέση με τη Δώρα και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η πρώην ερωμένη του άντρα της είναι έγκυος.

Οι εξελίξεις της Τετάρτης 8/2

Στο μεταξύ ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Αννας και του Δημήτρη.

Μετά την κατάθεση της Αννας στον Σταύρο και τα στοιχεία που έφερε ο Ανδρέας, οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή. Την ίδια στιγμή η Χρύσα, συντετριμμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί μάταια να ισορροπήσει, ενώ μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Αννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη.

Ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά. Ο Αλέκος ζητεί από τον Μάρκο να του πει τι βρήκε. Εκείνος είναι διστακτικός. «Λέγε», του φωνάζει. «Σε αυτόν τον δρόμο που εξέπεμπε το σήμα, η γυναίκα σας έχει ένα σπίτι που της ανήκει». Του δίνει τη διεύθυνση. Ο Αλέκος έξαλλος πηγαίνει και το βρίσκει. Βάζει και του το ανοίγουν. Μπαίνει στον χώρο και τον περιεργάζεται. Βρίσκει στο τραπέζι ένα παζλ, δύο ποτήρια κρασί με ένα μισοτελειωμένο μπουκάλι, δύο οδοντόβουρτσες στο μπάνιο, στις ντουλάπες ανδρικά και γυναικεία ρούχα, το κρεβάτι ξέστρωτο. Καταλαβαίνει ότι η Υβόννη έχει εραστή και κάνει διπλή ζωή.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ, η οποία όμως θα περάσει στην αντεπίθεση, θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλημμα, ενώ η Ειρήνη θα λάβει ένα απροσδόκητο μήνυμα από τον Κοσμά, που θα την αναστατώσει. Ενα γράμμα που της λέει ότι είναι καλά κι έχει μπαρκάρει σε ένα πλοίο που θα αργήσει να επιστρέψει. Το έχει στείλει ο Γεράσιμος.

Ο Ανδρέας και ο Σπύρος με τη σειρά τους θα βρουν στον τόπο του εγκλήματος ένα σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Ενα γάντι που κανένας δεν είχε προσέξει. Περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό εργαστήριο.

Βρίσκουν το αίμα του Αγγελου και μια τρίχα. Ο δολοφόνος δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας με μακριά μαλλιά. Ωστόσο το DNA δεν ταυτοποιείται από το σύστημα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ανάλυση των στοιχείων στο εγκληματολογικό εργαστήριο την κάνει… ο ίδιος ο δολοφόνος. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί σκότωσε τον Αγγελο και ποιος τον έχει βάλει να το κάνει…