Παγιδευμένοι (8/2): Η σκηνή που όλοι περίμεναν - Η Άννα και ο Δημήτρης κάνουν έρωτα!

Σοκαριστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (8/2): Η σκηνή που όλοι περίμεναν - Η Άννα και ο Δημήτρης κάνουν έρωτα!

Ο κακός χαμός συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο των Παγιδευμένων του ΑΝΤ1 και το σημερινό επεισόδιο, το βράδυ της Τετάρτης 8/2, δεν θα αποτελέσει εξαίρεση (δείτε εδώ ποιος θα πέσει πάνω σε νταλίκα και θα γίνει λιώμα).

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Στο μεταξύ ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Αννας και του Δημήτρη.

Μετά την κατάθεση της Άννας στον Σταύρο και τα στοιχεία που έφερε ο Ανδρέας, οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή. Την ίδια στιγμή η Χρύσα, συντετριμμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί μάταια να ισορροπήσει, ενώ μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη.

Ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά. Ο Αλέκος ζητεί από τον Μάρκο να του πει τι βρήκε. Εκείνος είναι διστακτικός. «Λέγε», του φωνάζει. «Σε αυτόν τον δρόμο που εξέπεμπε το σήμα, η γυναίκα σας έχει ένα σπίτι που της ανήκει». Του δίνει τη διεύθυνση. Ο Αλέκος έξαλλος πηγαίνει και το βρίσκει. Βάζει και του το ανοίγουν. Μπαίνει στον χώρο και τον περιεργάζεται. Βρίσκει στο τραπέζι ένα παζλ, δύο ποτήρια κρασί με ένα μισοτελειωμένο μπουκάλι, δύο οδοντόβουρτσες στο μπάνιο, στις ντουλάπες ανδρικά και γυναικεία ρούχα, το κρεβάτι ξέστρωτο. Καταλαβαίνει ότι η Υβόννη έχει εραστή και κάνει διπλή ζωή.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ, η οποία όμως θα περάσει στην αντεπίθεση, θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλημμα, ενώ η Ειρήνη θα λάβει ένα απροσδόκητο μήνυμα από τον Κοσμά, που θα την αναστατώσει. Ένα γράμμα που της λέει ότι είναι καλά κι έχει μπαρκάρει σε ένα πλοίο που θα αργήσει να επιστρέψει. Το έχει στείλει ο Γεράσιμος.

Ο Ανδρέας και ο Σπύρος με τη σειρά τους θα βρουν στον τόπο του εγκλήματος ένα σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Ένα γάντι που κανένας δεν είχε προσέξει. Περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό εργαστήριο.

Βρίσκουν το αίμα του Άγγελου και μια τρίχα. Ο δολοφόνος δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας με μακριά μαλλιά. Ωστόσο το DNA δεν ταυτοποιείται από το σύστημα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ανάλυση των στοιχείων στο εγκληματολογικό εργαστήριο την κάνει… ο ίδιος ο δολοφόνος. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί σκότωσε τον Άγγελο και ποιος τον έχει βάλει να το κάνει…