Η Δική μας Οικογένεια (10/2): Ένα χειρόγραφο σημείωμα που έρχεται στο φως - Νευρικός κλονισμός στη σειρά του OPEN

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Δική μας Οικογένεια (10/2): Ένα χειρόγραφο σημείωμα που έρχεται στο φως - Νευρικός κλονισμός στη σειρά του OPEN

Η Δική μας Οικογένεια έρχεται το βράδυ της Παρασκευής 10/2 στο κανάλι του OPEN με ολοκαίνουριο και ξεκαρδιστικό επεισόδιο (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει).

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 10/2 στην Δική μας Οικογένεια

Η αναζήτηση της αλήθειας για την οικογένεια Μακρή και τα περίεργα περιστατικά που συνδέονται με την οικογένεια οδηγεί την Αγγελική σε επικίνδυνα μονοπάτια, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης ανακαλύπτει ένα χάρισμα της Ισμήνης, για το οποίο κανείς δεν ήξερε τίποτα, εκτός ίσως από τον Σέργιο.

Και μια κορνίζα μ' ένα χειρόγραφο σημείωμα που έρχεται στο φως, θα κλονίσει την αναζήτηση της αλήθειας για την οικογένεια Μακρή και τα περίεργα περιστατικά που συνδέονται με την οικογένεια οδηγεί την Αγγελική σε επικίνδυνα μονοπάτια, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης ανακαλύπτει ένα χάρισμα της Ισμήνης, για το οποίο κανείς δεν ήξερε τίποτα, εκτός ίσως από τον Σέργιο. Και μια κορνίζα μ' ένα χειρόγραφο σημείωμα που έρχεται στο φως, θα κλονίσει τα θεμέλια του σπιτιού και ίσως αλλάξει όλα όσα ήξερε η «Δική μας Οικογένεια» για πάντα..

Τηλεθεατές προσοχή: Δυστυχώς κόβεται αγαπημένη σειρά

Δυστυχώς κόβεται αγαπημένη σειρά η οποία προβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, συγκεκριμένα φέτος παίζει ο τρίτος της κύκλος. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ το οποίο έχει περάσει από 40 κύματα, ωστόσο, έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Βέβαια, σε νούμερα τηλεθέασης δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, αφού σημειώνει μονοψήφια ποσοστά σε δυναμικό κοινό - δείτε εδώ.

Ο λόγος για την σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Στην εν λόγω σειρά μάλιστα πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης και είχε ακουστεί πως είχε ένα επεισόδιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη λίγο πριν γίνουν γνωστές οι καταγγελίες εναντίον του πρώτου για βιασμό και δυο απόπειρες.

Ο Πλάτανος λοιπόν, φτάνει στο τέλος του, αφού η ιστορία σταματάει και δεν μπορεί αν συνεχιστεί.