Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (14/2): Αναμπουμπούλα στο πανδοχείο - Η νέα καμαριέρα "ανάβει φωτιές" στους άντρες του χωριού

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (14/2): Αναμπουμπούλα στο πανδοχείο - Η νέα καμαριέρα

Το βράδυ της Τρίτης 14/2 έρχεται η σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, για να χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού), αφού στο χωριό για άλλη μία φορά επικρατεί πανικός.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 14/2 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Τούλα και η Αγγέλα ανακρίνουν τη Μαριλού και μαθαίνουν τον πραγματικό λόγο που ήρθε στον Πλάτανο και το σχέδιο της Μυρτώς. Την ίδια ώρα, ο παπάς έχει βάλει μπροστά το σχέδιο «μεταμέλεια» και πάει τη Βαλέρια πόρτα πόρτα, για να ζητήσει συγγνώμη απ’ όλο το χωριό και να αποκαλύψει την… καλή πλευρά της μαφιόζας στους Πλατανιώτες.

Στο πανδοχείο, η νέα καμαριέρα προκαλεί αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό και φέρνει κοντά τον Ηλία και τον Σώτο, που δηλώνουν «γοητευμένοι». Η Κατερίνα, πάνω στην απελπισία της, βάζει μια επικίνδυνη ιδέα στο μυαλό της, μια ιδέα έχει και ο Θύμιος όμως, που κάνει την Καλλιόπη μας έξαλλη. Κι ενώ η Μαριλού κι ο Τζώρτζης ετοιμάζονται να πετάξουν στα σύννεφα, η Χρύσα ετοιμάζεται να πει αλήθειες, που θα τους προσγειώσουν απότομα.

Οι εξελίξεις του επόμενου επεισοδίου

Η Σωσώ έχει στρώσει τους άντρες του πανδοχείου στη δουλειά και περνάει ζωή… χαρισάμενη στη νέα της θέση, μόνο που υπολογίζει χωρίς τη Σύλβια, που ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές της Φιλιώς, για να τη διώξει. Ο Τζώρτζης, με αφορμή τα γενέθλιά του, αποφασίζει να πάρει τη ζωή του αλλιώς, ενώ η Αγγέλα αποφασίζει να κοροϊδέψει τη Σύλβια, για να πάρει όλο το πανδοχείο στο όνομά της. Ο Παναγής προσπαθεί να πείσει την Κατερίνα πως μια παράνομη υιοθεσία δεν είναι η λύση στο πρόβλημά τους, ενώ η Χρύσα προσπαθεί να πείσει τον Κανέλλο ότι δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύει τον Τζώρτζη. Κι ενώ η νεολαία του Πλατάνου ετοιμάζεται να κάνει πάρτι, η Μάρμω μαθαίνει πως ο αδερφός του Βαγγέλα βγήκε από τη φυλακή και ετοιμάζεται να πάρει, επιτέλους, εκδίκηση.