Άγρια Γη (15/2): Σε αναμμένα κάρβουνα η Εύα - Η σχέση της με τον Μάνο δοκιμάζεται

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (15/2): Σε αναμμένα κάρβουνα η Εύα - Η σχέση της με τον Μάνο δοκιμάζεται

Μπορεί στο κανάλι του ΣΚΑΪ να γίνεται ένας χαμός με το Survivor All Star (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας), ωστόσο το ίδιο χάος επικρατεί και στην Άγρια Γη, η οποία έρχεται με νέο επεισόδιο το απόγευμα της Τετάρτης 15/2.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 15/2 στην Άγρια Γη

Το αποτέλεσμα του τεστ DNA για τον μικρό Γιάννη βγαίνει κι είναι θετικό, αλλά η Νάντια τρέμει ότι θα χάσει τον άντρα που αγαπάει. Ο Μάνος περνάει χρόνο με το παιδί και καθησυχάζει τη Νάντια: «Δεν θα αλλάξει κάτι στη σχέση μας! Συνεχίζω να θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου». Παράλληλα, δέχεται να μιλήσουν με την Εύα για τα διαδικαστικά της ανατροφής του Γιάννη. Κάτι που βρίσκει όμως ο Μάνος στα πράγματα της Εύας, τον κάνει έξαλλο και η σχέση τους δοκιμάζεται.

Οι εξελίξεις του επόμενου επεισοδίου

Ο Μάνος θυμώνει με την Εύα και την πλεκτάνη της: «Ήρθες να μου πεις ότι έχω ένα παιδί και θέλεις να μου το φορτώσεις για να σηκωθείς να φύγεις; Έχεις τρελαθεί εντελώς; Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά, μάζεψέ τα και φύγε από εδώ», της λέει, αλλά επιστρέφοντας στο σπίτι του συγκινείται με την τρυφερότητα της Νάντιας απέναντι στον μικρό. Παράλληλα, η Νάντια μαθαίνει το σχέδιο της Εύας να φύγει στο εξωτερικό και αντιδρά έντονα: «Τι σόι μάνα είσαι που παρατάς το παιδί σου για να κάνεις καριέρα;», της φωνάζει. Την ίδια ώρα, η Όλγα ζητάει όπλο από τον Άρη για να αντιμετωπίσει αν χρειαστεί τον Χρήστο κι εκείνος της το γεμίζει με άσφαιρα. Η Ζωή που έχει αρχίσει να δένεται με τον Στέφανο, ψάχνει απαντήσεις για τον φόνο του Βλάσση και δεν υπακούει στις εντολές της Όλγας για καταστολή της Μυρτώς.