Άγρια Γη (16/2): «Τι σόι μάνα είσαι που...» - Το ξεμπρόστιασμα της Νάντιας στην Εύα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (16/2): «Τι σόι μάνα είσαι που...» - Το ξεμπρόστιασμα της Νάντιας στην Εύα

Σήμερα (16/2) Πέμπτη και η καθημερινή σιερά του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη» που πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα αντικατασταθεί με μια τούρκικη σειρά (δείτε εδώ με ποια) έρχεται με ένα επεισόδιο πύρ και μανία.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ελπίδα αποφασίζει να βοηθήσει τον Άρη να μαθευτεί η αλήθεια, με τον όρο όμως, να φύγει μακριά της. Ο Στέφανος υποψιάζεται σοβαρά ότι η Ζωή κάτι κρύβει κι εκείνη το καταλαβαίνει. Ο Μάνος ζητάει τεστ dna από την Εύα, ενώ η Όλγα αντιμετωπίζει έναν νέο, απρόσμενο κίνδυνο.

Αναλυτικά οι σημερινές (16/2) εξελίξεις στην σειρά «Άγρια Γη»

Επεισόδιο 104

Ο Μάνος θυμώνει με την Εύα και την πλεκτάνη της: «Ηρθες να μου πεις ότι έχω ένα παιδί και θέλεις να μου το φορτώσεις για να σηκωθείς να φύγεις; Εχεις τρελαθεί εντελώς; Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά, μάζεψέ τα και φύγε από εδώ», της λέει, αλλά επιστρέφοντας στο σπίτι του συγκινείται με την τρυφερότητα της Νάντιας απέναντι στον μικρό. Παράλληλα, η Νάντια μαθαίνει το σχέδιο της Εύας να φύγει στο εξωτερικό και αντιδρά έντονα: «Τι σόι μάνα είσαι που παρατάς το παιδί σου για να κάνεις καριέρα;», της φωνάζει. Την ίδια ώρα, η Ολγα ζητάει όπλο από τον Αρη για να αντιμετωπίσει αν χρειαστεί τον Χρήστο κι εκείνος της το γεμίζει με άσφαιρα. Η Ζωή που έχει αρχίσει να δένεται με τον Στέφανο, ψάχνει απαντήσεις για τον φόνο του Βλάσση και δεν υπακούει στις εντολές της Ολγας για καταστολή της Μυρτώς.

Τι θα δούμε την Παρασκευή (17/2)

Επεισόδιο 105

Η απόφαση της Εύας να αφήσει μόνιμα τον μικρό Γιάννη στον Μάνο και τη Νάντια, φέρνει τη σχέση του ζευγαριού σε αδιέξοδο: «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω όλο αυτό, Μάνο. Λυπάμαι», του λέει. Ο Μάνος, θυμωμένος με την εγωιστική στάση της Εύας, της λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει όλη του τη ζωή επειδή το αποφάσισε εκείνη. Τότε αναγκάζεται να του αποκαλύψει μια αλήθεια που ο Μάνος δεν υποψιαζόταν: «Πεθαίνω, Μάνο! Είμαι βαριά άρρωστη και αυτό το παιδί θα μείνει στον δρόμο! Δεν έχω κανέναν άλλον να εμπιστευτώ! Σε παρακαλώ υποσχέσου μου ότι θα τον φροντίσεις».Η Ρένα προσπαθείνα κρατήσει τη σχέση της με τον Αντώνη, αλλά το μυαλό της είναι συνεχώς στον Γιώργο.

Η Ελπίδα που έχει μαλακώσει απέναντι στον Αρη μετά τη διάσωση της Ολγας, του ζητά να πάνε στο δέντρο τους και να δώσουν νέους όρκους πίστης. Και οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Η σκιά της Ολγας όμως, τους βαραίνει ακόμη. Στο μεταξύ, το σχέδιο για την παγίδευση της αδίστακτης γυναίκας είναι σε εξέλιξη, κάτω από άκρα μυστικότητα. Η Ζωή, ψάχνοντας να μάθει λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Βλάσση και βλέποντας πως στην ίδια δεν θα μιλήσει κανείς, βάζει τη Μυρτώ να ρωτήσει, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να ερωτεύεται τον Στέφανο. Η Ρένα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τη σύντομη περιπέτεια με τον Γιώργο, συνεχίζοντας να ζει με τον Αντώνη. Η Ολγα πάει στο ραντεβού με τον Χρήστο, έχοντας μαζί της το όπλο της, θέλοντας να τελειώσει για πάντα μαζί του.