Τα Νούμερα (17/2): Οι καλεσμένοι ή αλλιώς "Το απόλυτο ζευγάρι της showbiz" του Δεληβοριά

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τα Νούμερα (17/2): Οι καλεσμένοι ή αλλιώς

Σήμερα (17/2) Παρασκευή και ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους νέους του καλεσμένους, στην εβδομαδιαία σειρά της ΕΡΤ, «Τα Νούμερα», που θα πλημμυρίσουν αγάπη το μαγαζάκι του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ απόσπασμα), o επίσημος διαγωνιζόμενος της Ελλάδας στη Eurovision, ο τραγουδιστής Κώστας Σαφέτης, εγκαταλείπει για προσωπικούς λόγους τη συμμετοχή του, αφήνοντας τη χώρα χωρίς τραγούδι την τελευταία στιγμή. Το δύσκολο έργο της αναζήτησης νέου υποψηφίου αναλαμβάνει -ποιος άλλος;- ο Μενέλαος.

Αναλυτικά οι σημερινοί (17/2) καλεσμένοι στη σειρά «Τα Νούμερα»

Επεισόδιο 20

«Ο κόσμος σου»

Ο Χόρχε Καπουτζίδης και η Νεφελίτα Φασούλη είναι ένα ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών-τραγουδιστών που διαπρέπουν στο Μεξικό ως πρωταγωνιστές τηλενουβέλας. Στην Ελλάδα -όπως είναι φυσικό- κάνουν θραύση και όταν ανακοινώνεται ότι θα την επισκεφθούν, ο Τζόναθαν και ο Μενέλαος τους κλείνουν ένα secret gig στη «Μάντρα».

Αυτό αναστατώνει τους ήρωές μας που όλοι λίγο-πολύ θέλουν να εκμεταλλευτούν την διεθνή δυναμική του ζευγαριού. Ο Φοίβος για να κάνει μια διεθνή επιτυχία που να μιλάει για την Ξένια, η Δανάη για να κάνει ένα ντουέτο που θα κάνει θραύση στη Λατινική Αμερική, ο Θανάσης για να γίνει ο σεναριογράφος τους και ο Χάρης για να γίνει ο επίσημος μεταγλωττιστής τους. Τα πράγματα όμως δεν πάνε καθόλου όπως τα περιμένουν. Γιατί ο Χόρχε έχει πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση.